My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χρυσό βραβείο για τη EURIMAC

Το Gold βραβείο στη κατηγορία Top Industrial Export Company των Greek Exports Forum & Awards 2021 απονεμήθηκε στη EURIMAC, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Κιλκίς. Το βραβείο παρέλαβε την Πέμπτη 3 Μαρτίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Οδυσσέας Παπαδόπουλος.

Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας διαρκούς και συνεπούς εξωστρέφειας, πέντε τουλάχιστον δεκαετιών, που οδήγησε στην παρουσία των ζυμαρικών EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ σε 57 χώρες, καλύπτοντας το 45% της συνολικής της παραγωγής και κατατάσσοντάς την ως τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ζυμαρικών.

Με την ανάπτυξη δύο νέων καινοτόμων σειρών, αυτής των ζυμαρικών με 5 δημητριακά κι εκείνης των ζυμαρικών ολικής άλεσης με βρώμη, και με πλήρη πιστοποίηση σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας, ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων αλλά και περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης, η EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ απευθύνεται επιτυχώς ακόμη και στις πιο απαιτητικές αγορές παγκοσμίως, όπως αυτή του Καναδά, των Η.Π.Α. ή της Ιαπωνίας.

Με συνεχή παραγωγή, η οποία λειτουργεί 100% με όρους βιωσιμότητας και με μηδενικό ισοζύγιο ρύπων CO2, πιστοποιημένο κατά ISO 14064, η EURIMAC και τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ έχουν κερδίσει, όχι μόνο την αναγνώριση αλλά και την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας αγοράς.

Πηγή: Δελτίο τύπου από EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ

Σχολιάστε