My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς: Μια ευχάριστη νότα

xristougenniatiko-xorio-kilkis3Χαμόγελα, αισιοδοξία, διασκέδαση αλλά και μια ευχάριστη εορταστική νότα προσφέρει στους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς.

Το νέο εορταστικό θεσμό της πόλης που εγκαινίασε πέρσι  η νέα δημοτική αρχή με δράσεις για όλη την οικογένεια και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αγκαλιάζουν και στηρίζουν με την παρουσία τους ολοένα και περισσότεροι δημότες. Έτσι, παρόλο το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών, καθημερινά, από την έναρξη λειτουργίας του την Δευτέρα 17/12, στην Πλατεία Ειρήνης που φιλοξενεί το Χωριό, συρρέουν παιδιά, ολόκληρες οικογένειες και νέοι με τις παρέες τους, προκειμένου να νιώσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Στον πανέμορφο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς λειτουργούν τέσσερα θεματικά Σπίτια: Των Κατασκευών όπου τοπικοί φορείς και xristougeniatiko-xwrio-kilkis4Σύλλογοι αναπτύσσουν διάφορες  δραστηριότητες για παιδιά, όπως κατασκευές και χειροτεχνίες (στολίδια, γούρια, κάρτες κ.α.)

Του Παραμυθιού, που με την βοήθεια και την εμπειρία ικανών παραμυθούδων, ταξιδεύει τις λιλλιπούτειες παρουσίες μακρυά σε χώρες με καλικάντζαρους και ξωτικά.

Της Ζωγραφικής Προσώπου, όπου μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς ζωγραφίζουν προσωπάκια παιδιών.

Και φυσικά του Άι Βασίλη, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να αγκαλιάσουν και να φωτογραφίσουν τον γλυκό παππούλη και να πάρουν το δωράκι τους.

xristougeniatiko-xwrio-kilkis2Αντίστοιχα, στον αύλειο χώρο λαμβάνουν χώρα κάθε  απόγευμα εκδηλώσεις, όπως μουσικές συναυλίες, ψυχαγωγικές παραστάσεις, εμφανίσεις παιδικών χορωδιών κ.α., ενώ παράλληλα στο κιόσκι του Χωριού λειτουργεί η γωνιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κιλκίς, όπου εθελοντές συγκεντρώνουν δωρεές και προσφορές (είδη πρώτης ανάγκης) για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και πρωί (11:00-13:00) και απόγευμα (17:00-20:00), εκτός από παραμονή Χριστουγέννων (απόγευμα), ανήμερα Χριστουγέννων και 2η Ημέρα Χριστουγέννων (πρωί).

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 

Σχολιάστε