My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Χιτσκοκικό φινάλε στο ντέρμπι!

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη έχασε ο Κιλκισιακός που ισοφαρίστηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων στο Νέο Αγιονέρι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. 
agioneri-kilkisiakosΜε τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας για τον Κιλκισιακό, που άνοιξε το σκορ στο 9′. Ο Σάββας Παντελιάδης πέρασε τρεις παίκτες και ανατράπηκε από τον Χαραλαμπίδη κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο αρχηγός και άνοιξε το σκορ.
Ο Κιλκισιακός είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και μόνο μια φορά απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, με το σουτ του Μήτσικα στο 30′ να περνά έξω. Μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” το παιχνίδι έχασε ο Σαβελίδης στο 86′, με τον Καλογεράκη να απομακρύνει σε κόρνερ. Και έτσι φτάσαμε στο 90’+6′ όταν έπειτα από γέμισμα ο Ματεντζίδης προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι όμως η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, και κατέληξε σε αυτά καθώς ο Μπαντής δεν μπόρεσε να αποκρούσει.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης, Γκέληνος, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Καρασίμος, Σακκάς (87’ Αλμπάνης), Πεχλιβάνης (80’ Παλιάτσος), Μήτσικας, Χασάνογλου, Γραικός (72’ Μακρής).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Ζαπρόπουλος): Μπαντής, Μάντζιος (56’ Καρατζιάς), Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Καρυπίδης, Καλαϊτζίδης, Σαββελίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας (77’ Αϊβαζίδης), Παντελιάδης (85’ Κωττάκης), Τριανταφυλλίδης.

Ο Κιλκισιακός έφτασε στους 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα, και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Την Κυριακή υποδέχεται τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που έχει 34 βαθμούς και αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται.
Σχολιάστε