My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χαρά ο Κυριάκος για Συμπιλίδη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ fm για την απόφαση του Γιώργου Συμπιλίδη να παραιτηθεί της υποψηφιότητάς του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς, και απάντησε:

«Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός για να σας απαντήσω, ωστόσο αν έκανε οποιοσδήποτε μια βόλτα στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ θα καταλάβαινε ότι στη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη το πολιτικό έγκλημα το οποίο διέπραξε ο κ. Συμπιλίδης προφανώς δεν έχει παραγραφεί».

Ενώ του Αντ. Σαμαρά, που ήταν αυτός που καθοδήγησε τον Γ. Συμπιλίδη, όχι μόνο παραγράφτηκε το “έγκλημα” αλλά τον έχει και αρχηγό του ο Κυριάκος. Παρατώντας ακόμα και την αδελφή του! 

Σχόλια
2 Σχόλια to “Χαρά ο Κυριάκος για Συμπιλίδη!”
  1. Ο/Η κιλκισιωτης λέει:

    βρε δρακουλοπαίδι,το έγκλημα μόνος του το διέπραξε ο Συμπιλίδης???τον Σαμαρά πώς τον κάνατε αρχηγό της ΝΔ???Αυτός δεν ήταν ο αρχηγός της ΠΟΛΑΝ???Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν ανηκω ούτε τώρα ούτε ποτέ,ούτε στη ΝΔ ούτε στην ΠΟΛΑΝ.Αλλά τους ακούω τόσες μέρες και αναρωτιέμαι καταλαβαίνουν άραγε τι λένε????

  2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Ετσι ακριβώς. Δυστυχώς στη χώρα μας πολλοί πολιτικοί έχουν επιλεκτική μνήμη και την χρησιμοποιούν κατα το δοκούν, γιατί ασφαλώς νομίζουν οτι έτσι τους συμφέρει. Ομως δεν κατάλαβαν ως φαίνεται, οτι ο κόσμος στον οποίον απευθύνονται, το κουτόχορτο δεν το τρώει πλέον. Ο Κυριάκος και οι όμοιοί του επειδή πάσχουν απο μίαν νόσον που λέγεται πολιτική αλαζονεία, ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι περισσότεροι πολίτες, δεν μπορούν να αντιληφθούν οτι οι παλαιοκομματικές μέθοδοι δεν αποδίδουν σε ψήφους παρα μόνον θυμό και χλεύη. Αυτή η νόσος δέ, είναι τόσο διαβρωτική της σκέψης που εξαφανίζει το κύριο γνώρισμά της, που είναι η κοινή λογική. Απο την άλλη, ορισμένοι αφελείς ψηφοφόροι περιμένουν να κυβερνηθούν κιόλας απο τέτοιους ανθρώπους. Τί να πει κανείς…

Σχολιάστε