My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Χαμός με Τζιτζικώστα για πρόσκληση ΧΑ!

tzitzikostasΝΔ προς περιφερειάρχη: Διόρθωσε τη γκάφα σου – Την παραίτησή του ζήτησε το ΠΑΣΟΚ.

Φωτιές άναψε στην συγκυβέρνηση η απόφαση του Απ. Τζιτζικώστα να προσκαλέσει την Χρυσή Αυγή στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις αντιδράσεις, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δεν πήρε πίσω την απόφασή του. Μάλιστα δήλωσε πως άλλος περιφερειάρχης θα μπορούσε να μην είχε καλέσει και το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση, λόγω καταδίκης του Τσοχατζόπουλου.Τον κ. Τζιτζικώστα άδειασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. “Όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει”, τόνισεσε ο Σίμος Κεδίκογλου και κάλεσε τον περιφερειάρχη να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση.
Νωρίτερα την παραίτηση του Α. Τζιτζικώστα είχε ζητήσει το ΠΑΣΟΚ.

“Δεν υπονόησα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση”, υπογράμμισε σε νεότερη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας, η οποία έχει ως εξής:

«Σε ότι αφορά το ζήτημα της δήλωσής μου σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί θέλω να διασαφηνίσω ότι:

Όπως ξεκάθαρα δήλωσα και στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήμουν προσκεκλημένος σήμερα το πρωί, δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια διαστρέβλωσης της ξεκάθαρης τοποθέτησής μου. 
Το παράδειγμα που μεταχειρίστηκα ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή, μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες.

Θέλω τέλος να ξεκαθαρίσω ότι στο θέμα της παρέλασης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τήρησε απόλυτα « τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β? 1488/6-10-2006), ο οποίος ορίζει ότι αποστέλλονται προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Τζιτζικώστα παραιτήσου, λέει το ΠΑΣΟΚ 

Διαβάστε και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη – στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.

Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη».
Πηγή: rthess.gr
Σχόλια
3 Σχόλια to “Χαμός με Τζιτζικώστα για πρόσκληση ΧΑ!”
  1. Ο/Η Ν. Ζέρβας λέει:

    Ευστοχο παντως το επιχειρημα του κ Τζιτζικωστα.

  2. Ο/Η HELLAS λέει:

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ – ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Α ΛΛΑ ΜΜΕ, ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΜΕΤΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ Κ.ΛΠ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΝ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ.Κ.Μ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ (ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ). ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΔΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ / ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ.

Σχολιάστε