My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Χέρσο: Ηλικιωμένες έπεσαν θύματα απατεώνων

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες στο Χέρσο, έπεσαν την περασμένη βδομάδα θύματα απατεώνων, οι οποίοι αφαίρεσαν από τη μία 800 ευρώ και από την άλλη το πορτοφόλι της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.  
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα salonicanews.com, στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι επισκέφτηκαν την ηλικιωμένη κυρία και προφασιζόμενοι χρέος του γιου της προς αυτούς, κατάφεραν να της πάρουν 800 ευρώ! Η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στον γιο της για να τον ρωτήσει για το χρέος και τότε διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα κλοπής.
Στη δεύτερη περίπτωση, άλλη ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής από δύο γυναίκες, πιθανώς Ρομά. Η κυρία μόλις είχε επιστρέψει από τα ψώνια της, όταν ήρθαν στο διώροφο σπίτι της οι δύο γυναίκες. Με τη μέθοδο της απασχόλησης, η μία προφασίστηκε πως ήθελε να επισκεφτεί την τουαλέτα. Η ηλικιωμένη την οδήγησε στο μπάνιο, αφήνοντας εκτεθειμένο το πορτοφόλι της, μαζί με τα ψώνια. Τότε η συνεργός της το άρπαξε και μετά εξαφανίστηκαν και οι δύο.
Τα δύο αυτά περιστατικά, συνδυαζόμενα με περσινά κρούσματα διαρρήξεων στο χωριό, προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους, δεδομένου ότι το Χέρσο δεν αστυνομεύεται επαρκώς, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αφού το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται 10 χλμ μακριά, στο χωρίο του Δροσάτου, σημειώνει η salonicanews.com.
Σχολιάστε