My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Φρούριο” η Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ

Πόλη «φρούριο» θα θυμίζει τις επόμενες ημέρες η Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στα μέτρα της ΔΕΘ θα πάρουν μέρος περίπου 3.000 με 3.500 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα κι άλλες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ήδη, στην πόλη βρίσκονται 140 δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την Αθήνα, ενώ σταδιακά καταφθάνουν διμοιρίες των ΜΑΤ και της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης τόσο από την πρωτεύουσα όσο κι από άλλους νομούς της χώρας.

Τα μέτρα έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή, με αυξημένες περιπολίες δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο τελικός σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας αναμένεται να ολοκληρωθεί, σήμερα το απόγευμα, σε σύσκεψη που θα λάβει χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, όταν θα είναι σε εξέλιξη οι διαδηλώσεις των συνδικάτων, σωματείων και φορέων, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας θα αναπτυχθούν σε καίρια σημεία και κεντρικούς δρόμους της πόλης, καθώς επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό που θα καταλήξουν φέτος οι πορείες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται τόσο στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης”, όσο και στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Σε εφαρμογή μπαίνουν κλιμακωτά και τα μέτρα της Τροχαίας, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το Σάββατο δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

newsbomb.gr

Σχολιάστε