My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Φουλ δράση για μικρούς του Αλέξανδρου

Ένα πανέμορφο πρωινό Σαββάτου ήταν αυτό που πέρασε για έξι (6) τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Από το πρωί ξεκίνησε η σειρά φιλικών παιχνιδιών με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΤΕΡΜΟΝΑ η οποία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου. Αγωνίστηκαν δυο (2) τμήματα Μπαμπίνι (Α1 και Α2), το τμήμα προτζούνιορ ”Νάπολι” , δυο (2) τμήματα τζούνιορ (”Φιορεντίνα” και ”Μαρσέιγ) και το τμήμα ”Γιούβε” από τους προπαίδες.

Άπαντες απόλαυσαν το ευχάριστο ποδοσφαιρικό θέαμα και κυρίως τα παιδιά είχαν την ευκαιρία για το αυτονόητο : να μάθουν παίζοντας.

Την Κυριακή στον Πρωτέα Ευόσμου

Η δράση συνεχίστηκε και την Κυριακή, εκτο έδρας όμως αυτή τη φορά. Ο Πρωτέας Ευόσμου φιλοξένησε πέντε (5) τμήματα του Αλέξανδρου και συγκεκριμένα : τους προτζούνιορ ”Μάντσεστερ και ”Τσέλσι” τους τζούνιορ ”Ίντερ” και ”Ατλέτικο” και τους προπαίδες ”Ρεάλ”. Τα τέσσερα πρώτα και μικρότερα ηλικιακά τμήματα έδειξαν πολύ καλά τεχνικά στοιχεία στο παιχνίδι τους , ενώ εντυπωσιακοί ήταν οι προπαίδες της ”Ρεάλ” στο τακτικό στοιχείο της επιθετικής λειτουργίας με ανάπτυξη παιχνιδιού στηριζόμενη στο γρήγορο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές μεταβιβάσεων.

Εξόρμηση στα Τρίκαλα

Για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς διοργανώνει μια ποδοσφαιρική εκδρομή ενταγμένη στο πλαίσιο διαμόρφωσης και προαγωγής της αθλητικής και ποδοσφαιρικής παιδείας των αθλητών της. Τα παιδιά θα έχουν την χαρά να συμμετάσχουν σε μια ποδοσφαιρική ”αποστολή” , αναπτύσσοντας τα στοιχεία της αθλητικής πειθαρχίας , της υπευθυνότητας και της εν γένει αθλητικής νοοτροπίας μέσα από το παιχνίδι και την εμπειρία μιας επίσκεψης και διαμονής σε μια άλλη πόλη.

Θα συμμετάσχουν τα τμήματα προτζούνιορ ”Μάντσεστερ” , τζούνιορ ”Ίντερ” και προπαίδες ”Μίλαν” με την αποστολή να αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στις 07.00 το πρωί. Η Ακαδημία θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Δήμητρα –Απόλλων με την οποία θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί σε Τουρνουά με τη συμμετοχή και άλλων τοπικών Ακαδημιών.

Σχολιάστε