My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Φιλική νίκη προετοιμασίας για τη Πλαγιά

Παίζοντας για ένα ημίχρονο (το πρώτο) πολύ καλά και έχοντας εξασφαλίσει την νίκη, καθώς είχε και τρεις καλές ευκαιρίες στη συνέχεια του αγώνα, η Αναγέννηση συνέχισε με νίκη (τη δεύτερη επί του ίδιου αντιπάλου δηλαδή τον ΑΕΤΟ ΒΑΡΒΑΡΑΣ) τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας της. Σκόρερ: 53′ ΣΕΡΤΑΡΙΔΗΣ. Τελικό σκορ; 1- 0 υπέρ της Αναγέννησης.

H oμάδα της Πλαγιάς πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση είχε και πάλι αγωνιστική συνοχή για ένα 45λεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τα τρεξίματα και την φρεσκάδα αποτέλεσμα της αλλαγής που έγινε από τον προπονητή σε κάθε θέση στη διάρκεια της επανάληψης. Συν του δεδομένου των υψηλών θερμοκρασιών η προσπάθεια των παικτών δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά όλα καλά καλώς το σκορ χαρακτηρίζεται δίκαιο γιατί η αντίπαλη ομάδα από τη Χαλκιδική δεν μπόρεσε να ασκήσει ισχυρή πίεση και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Το παρήγορο πάντως παρά την όχι και τόσο καλή εμφάνιση είναι ότι το συγκρότημα του Γ.Χατζηιωαννίδη δεν απειλήθηκε σε καμιά στιγμή του αγώνα και επίσης συνεχίζεται το αήττητο για την ομάδα του στα φιλικά καθώς μέχρι τώρα δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Συνέχεια αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ το απόγευμα με νέο φιλικό με τοπικό ενδιαφέρον καθώς η Αναγένηση υποδέχεται την ομάδα του Εθνικού Μουριών η οποία φέτος παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ενισχυμένη με πολύ καλές προσθήκες και αναμένεται ένα ακόμη δυνατό τεστ για την Πλαγιώτικη ομάδα.

Σχολιάστε