My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Φιλανθρωπική παράσταση 2ου Δημοτικού

afisa-2o-dimotiko-kilkisΤο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς «Κώστας Λαχάς», εδώ και μια δεκαετία περίπου, προσφέρει στην τοπική κοινωνία με τις πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις του, ενώ συνεχίζει να  παραμένει ενεργό και δραστήριο παρά την οικονομική κρίση.

Οι παραστάσεις του που έχουν πλέον καθιερωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, βοηθούν τους μικρούς μας μαθητές να αποκτήσουν, πέρα από τις γνώσεις που είναι ούτως ή άλλως απαραίτητες, και τις «παράπλευρες δεξιότητες», όπως η δημιουργικότητα, η ομαδική εργασία, η προφορική επικοινωνία, η εργασιακή ηθική αλλά και η ικανότητα  να συνεργάζονται.

Η φετινή μας καλοκαιρινή παράσταση έχει τίτλο: «Το νησί των συναισθημάτων» του Χόρχε Μπουκάι. Συμμετέχουν 80 παιδιά και είναι αφιερωμένη στους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους που δεν είναι πια κοντά μας. Στη μνήμη τους όμως, με την παράστασή μας τη φετινή χρονιά, σκοπεύουμε να βοηθήσουμε οικονομικά τον δίχρονο Διογένη Παλαιολόγου, που κάθε δύο μήνες είναι απολύτως αναγκαίο να μεταβαίνει στη Λωζάνη της Ελβετίας, για εξειδικευμένη θεραπεία στα μάτια του. Η θεραπεία αυτή για να είναι αποτελεσματική είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον μέχρι ο μικρός Διογένης συμπληρώσει την ηλικία των έξι ετών.

Γνωρίζουμε ότι η οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών μας έχει αναγκάσει να κλειστούμε στα πολύ αναγκαία πράγματα. Στόχος μας είναι μέσα από την παράστασή μας που το θέμα της είναι «η αγάπη», να περάσουμε ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Το τραγουδάμε, το χορεύουμε και λέμε ότι είμαστε εδώ για κάθε Διογένη που χρειάζεται την βοήθειά μας.

Η Κεντρική Παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, προκειμένου να βοηθήσουμε οικονομικά τον μικρό συμπολίτη μας.

Σχολιάστε