My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Υπηρεσια μιας στασης” στο Κιλκις, για μεταναστες

Τεράστια προβλήματα αναμένεται να επιφέρει στο Τμήμα Αδειών Διαμονής  η μετατροπή της διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης σε “υπηρεσία μιας στάσης”.

Πράγματι, σε «υπηρεσίες μιας στάσης» σχεδιάζει να μετατρέψει τις διευθύνσεις αλλοδαπών και μετανάστευσης το Υπουργείο Εσωτερικών, με σκοπό “την καλύτερη εξυπηρέτηση των αλλοδαπών, παράλληλα με τη βελτίωση λειτουργίας των αντίστοιχων διευθύνσεων των δήμων, των σχετικών με τη χορήγηση αδειών παραμονής ξένων”. Τέτοιες υπηρεσίες θα δημιουργηθούν για την Κ. Μακεδονία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας και Σερρών.

Ωστόσο, η μετατροπή αυτή αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα απ` τον όγκο των δικαιολογητικών για τους εποχιακούς εργάτες που θα δουλέψουν φέτος στις αγροτικές καλλιέργειες του νομού.

Όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, συγκροτείται σχετική επιτροπή, προκειμένου να υποβάλει προτάσεις για τον συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών και τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών για την καθιέρωση των αδειών διαμονής ενιαίου τύπου στους υπηκόους τρίτων χωρών.

Σχολιάστε