My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Υπεύθυνος Υγείας στο ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης ορίστηκε από το νέο πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη υπεύθυνος στον Kοινοβουλευτικό Τομέα Υγείας, όπως έγκαιρα είχε γράψει το ΚΙΛΚΙΣ24 (ΕΔΩ).

Με την αναβάθμιση αυτή, μετακινούμενος από τον τομέα Τουρισμού σ` αυτόν την Υγείας, ο κ. Φραγγίδης αναλαμβάνει τον κρίσιμο αυτόν τομέα εν μέσω πανδημίας, κάτι που ασφαλώς έχει ως πολιτικό γεγονός ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Φραγγίδης αναφέρει τα εξής:

«Μετά από τη σημερινή ανακοίνωση των υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων από τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, η Κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται σε  θέση επανεκκίνησης, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και της αποτελεσματικότητας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει με την πρότασή του να αναλάβω τον Kοινοβουλευτικό Τομέα Υγείας του Κινήματος.

Η κοινωνία μας διανύει εδώ και δύο χρόνια μια δύσκολη περίοδο εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είναι χρέος όλων μας να εμπιστευθούμε την επιστήμη, τους ειδικούς και τις προτάσεις τους,. Η δε Πολιτεία οφείλει να στηρίξει ενεργά τους ηρωικά μαχόμενους εργαζόμενους στον τομέα υγείας και να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας που επωμίζεται το τεράστιο βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Από την θέση αυτή, θα επιστρατεύσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών στον Τομέα Υγείας, υπεύθυνα, εποικοδομητικά με προτάσεις και μακριά από λαϊκισμούς, για το καλό της ελληνικής κοινωνίας, του Ε.Σ.Υ. και των εργαζομένων του.»

Σχολιάστε