My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Υπερψηφισε τη δανειακη ο Θ. Παραστατιδης

Πριν από λίγα λεπτά ο Θ. Παραστατίδης υπερψήφισε τη δανειακή σύμβαση στη ψηφοφορία που διεξάγεται αυτήν την ώρα στη Βουλή. Το ίδιο έκανε, βέβαια, κι ο Γ. Φραγγίδης, ενώ ο Κ. Κιλτίδης καταψήφισε.

Η στάση του κ. Παραστατίδη, που έρχεται σ` ευθεία αντίθεση μ` αυτήν που κράτησε την περασμένη εβδομάδα στην ομιλία του στο Συνεδριακό του Κιλκίς, αλλά και με τις εν γένει τοποθετήσεις του μετά τη διαγραφή του απ` τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ερμηνεύεται ως κίνηση επαναπροσέγγισης με το κόμμα με το οποίο εξελέγη στις προηγούμενες εκλογές.

Με δεδομένο ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, δείχνει ν` αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να επανέλθουν στο κόμμα όσοι απ` τους διαγραμμένους θα υπερψήφιζαν απόψε τη δανειακή, εκτιμάται ότι είναι πλέον πιθανότατο όχι μόνο να ξαναενταχθελι ο κ. Παραστατίδης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αλλά και να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος βουλευτής του στο νομό μας.

Η δανειακή σύμβαση υπερψηφίστηκε απ` τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (213 υπερ). Αντίθετα, καταψηφίστηκε απ` όλες τις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες και τους ανεξάρτητους (79 κατά), πλην της Ντ. Μπακογιάννη.

Κατά την διαδικασία της συζήτησης, εντύπωση προκάλεσε το άθλιο θέαμα της Βουλής καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας, με άδεια τα έδρανα και μονάχα 10 – 15 το πολύ, παρόντες βουλευτές, εκτός απ` τα μεσάνυχτα που εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του έθνους μόνο για να ψηφίσουν!

Σχόλια
One Response to “Υπερψηφισε τη δανειακη ο Θ. Παραστατιδης”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Οταν δεν τιμά τα ίδια του τα λόγια, περιμένουν οι ψηφοφόροι του απο αυτόν να τιμήσει την ψήφο τους ; “Γραμμένους” τους έχει. Μόνο για την “καημένη” την έδρα του νοιάζεται ο κακομοίρης, ο μικρόψυχος και γενικά ο πολύ μικρός σε πολιτικό ανάστημα. Ουδέ το χρήμα, ουδέ την δόξαν, ουδέ την πολτικήν κολοτούμπαν εμίσησαν, αλλά μόνον δια ταύτα ηγωνίσθησαν οι σύχρονοι αρχόντοι, δίχως τιμήν και αξιοπρέπειαν, αποκλειστικώς και μόνον δια να γευτούν το ηδύποτον μιάς άθλιας εξουσίας.

Σχολιάστε