My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Υγειονομικό υλικό σε σχολεία

Με μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού προμήθευσε σήμερα τα Γυμνάσια και Λύκεια ο Δήμος Κιλκίς, έτσι ώστε με την επαναλειτουργία τους την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαϊου, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σε όλα τα σχολεία διατέθηκαν αντισηπτικά υγρά, αντισηπτικά για επιφάνειες, χειρουργικές και υφασμάτινες μάσκες, θερμόμετρα προσώπου, οινόπνευμα και γάντια.

Επισκεπτόμενος το πρωί, για την παράδοση της υγειονομικής βοήθειας, γυμνάσια και λύκεια της πόλης του Κιλκίς, ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης συνομίλησε με διευθυντές και καθηγητές και αναφέρθηκε στο σύνολο των ενεργειών του δήμου για την ομαλή επαναφορά στη σχολική κανονικότητα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δήμος Κιλκίς μερίμνησε για την τακτική απολύμανση, την καθαριότητα, την αποψίλωση του πρασίνου και τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντος χώρου, ενώ θα χορηγηθούν πολύ σύντομα 50 τάμπλετ για την εξυπηρέτηση των αναγκών της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, σε μαθητές που τα στερούνται.

Σχολιάστε