My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τριγμοί στη ΝΔ ένεκα εκλογών

Τριγμούς στη τοπική ΝΔ προκαλούν ήδη, οι επικείμενες εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, σε σχέση με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Κιλκίς.

Ήδη είχαμε τη παραίτηση του γραμματέα της ΝΟΔΕ, Περικλή Καντζάβελου, τη θέση του οποίου κατέλαβε ο Ιωάννης Λιναρδάκης, εκπαιδευτικός.

Η παραίτηση Κατσάβελου θεωρείται ότι έχει άμεση σχέση με τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων του κόμματος και ειδικά με το γεγονός ότι η ΝΟΔΕ θεώρησε σκόπιμο να κοινοποιήσει προς την κεντρική διοίκηση του κόμματος συστατικές επιστολές για τους υποψήφιους. Κάτι, που θεωρείται από τη πλευρά του παραιτηθέντος πρώην γραμματέα ότι έρχεται σε αντίθεση με τη τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος για υποψηφίους χωρίς χρίσματα.

Για την αντικατάσταση του γραμματέα της, η ΝΟΔΕ Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, υπογράφει ο πρόεδρός της Μ. Παπαδόπουλος:

“Aπό την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς γνωστοποιείται ότι την θέση του Γραμματέα του Συμβουλίου της αναλαμβάνει από σήμερα ο μέχρι σήμερα υπεύθυνος Παιδείας και Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Λιναρδάκης, Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς – Καθηγητής.

Ο κ. Λιναρδάκης αναλαμβάνει τη θέση του Γραμματέα αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος κ. Περικλή Καντζάβελο ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του με επιστολή (αριθ. Πρωτ. 274/12-10-2018) και τον οποίο ευχαριστούμε για την έως σήμερα προσφορά του στην Νομαρχιακή μας Οργάνωση και στην Νέα Δημοκρατία.

Ο νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής θα ασκεί μέχρι νεωτέρας και τα καθήκοντα του στους τομείς Παιδείας και Μεταναστευτικής Πολιτικής.”

Απάντηση σε δημοσιεύματα

Σχετική με τα τεκταινόμενα στη ΝΟΔΕ είναι κι η ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση απαντώντας σε “πληροφορίες και δημοσιεύματα”.

Η εν λόγω ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με αφορμή πληροφορίες και δημοσιεύματα που αφορούν την ΝΔ σε τοπικό επίπεδο και οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από την ΝΟΔΕ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΝΔ ως ο μεγαλύτερος και ισχυρός πολιτικός οργανισμός της χώρας στην πάροδο των ετών όπως αποδεικνύεται μέχρι σήμερα αποτελεί έναν χώρο που στα σπλάχνα του φιλοξενεί πάρα πολλούς πολίτες και στελέχη με διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες. Γεγονός απολύτως φυσιολογικό καθώς όλοι οι άνθρωποι αλίμονο αν ήταν ίδιοι.

Ολοι όμως ανήκουν και κατατάσσουν τον εαυτό τους στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ευθύνης και της προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και ως εκ τούτου ενστερνίζονται πλήρως τις βασικές ιδεολογικές της καταβολές που από την 4η Οκτωβρίου 1974 έως και σήμερα παραμένουν αναλλοίωτες και επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε.

Ετσι λοιπόν όπως είναι αυτονόητο και σε επίπεδο τοπικό το κόμμα της ΝΔ έχει την τιμή να φιλοξενεί στελέχη και φίλους που έχουν διαφορετική άποψη (πράγμα απολύτως δημοκρατικό και σωστό) και που ουδόλως κάνουν κακό καθώς η πολυσυλλεκτικότητα και η άλλη προσέγγιση σε κάθε θέμα από πλευράς του καθενός ξεχωριστά δεν αποτελεί κανένα μεμπτό σημείο.

Ισα ίσα το αντίθετο μάλιστα αφού επί της ουσίας η διαφορά σε ένα θέμα είναι υγιές στοιχείο όταν στο σύνολο των βασικών ιδεολογικών αξόνων που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι απόψεις όλων συντείνουν.

Προσωπικά ο καθείς μπορεί και πρέπει να έχει την δική του γνώμη. Η Δημοκρατία άλλωστε αυτό επιτάσσει. Ολοι όμως κάτω από την ”ομπρέλα” της ΝΔ έχουμε μόνο έναν στόχο και προς την κατεύθυνση αυτή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμαστε για την απαλλαγή της χώρας από τα δεινά που έχει σωρεύσει στην Πατρίδα μας η θεατρική επιθεώρηση κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ των Τσίπρα – Καμμένου.

Πιστοί στα λόγια του εκ των κορυφαίων του Διαφωτισμού Βολταίρου που σωστά έλεγε : δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες αλλά θα υπερσπίζομαι και με την ζωή μου ακόμη ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις.
Κιλκίς , 22 Οκτωβρίου 2018″.

 

Σχολιάστε