My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τρεις σοπράνο τραγουδούν στο Κήπο Κιλκίς

Με μια βραδιά λυρικού τραγουδιού αποχαιρετίζει τον Ιούλιο λίγο πριν τη δύση του το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς!

Τρεις υψίφωνοι τραγουδούν στον ”Κήπο” άριες από γνωστές όπερες, αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες, έντεχνα τραγούδια από όλο τον κόσμο καθώς και τραγούδια μεγάλων κλασικών Ελλήνων συνθετών. Το μουσικό αφιέρωμα θα συμπληρωθεί από το επετειακό χρώμα για τα 200χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι Κιλκισιώτισσες σοπράνο Βάσω Βαϊούλη, Αναστασία Πατσακίδου, μαζί με την διακεκριμένη σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη μεθαύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου θα παρουσιάσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική ντύνοντας με Τέχνη την καθημερινότητας μιας πολυσύχναστης περιοχής ανάμεσα σε παιδάκια που παίζουν, εφήβους που κάνουν βόλτα με την παρέα τους και πολίτες που απολαμβάνουν το ποτό τους στα στέκια πέριξ του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου.

Στην επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης θα ακουστούν συνθέσεις διακεκριμένων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Ριάδης ο Κωνσταντινίδης, ο Σαμάρας, οι οποίες βασίζουν την μελωδική τους γραμμή σε παραδοσιακά τραγούδια της χώρας μας.

Η βραδιά λυρικού τραγουδιού αρχίζει στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχολιάστε