My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Τρίωρο “λουκέτο” στους δήμους

louketo-doyΗ Κ.Ε.Δ.Ε. αποφάσισε μία σειρά κινητοποιήσεων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και τρίωρο συμβολικό “λουκέτο” στους δήμους και στις υπηρεσίες τους, την Παρασκευή 24 Απριλίου, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες, με τους εργαζόμενους να παραμένουν έξω απ` αυτές ως ένδειξη συμπαράστασης.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται ενόψει της σημερινής (Πέμπτη) συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και την αυριανή ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης,

Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ. , αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε. θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, όπου ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ένωσης για το περιεχόμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αύριο Παρασκευή, στις 11.30 π.μ., το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους πολιτικούς αρχηγούς το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε., καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής, που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

 

Σχολιάστε