My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τρία φαβορί για το ψηφοδέλτιο

Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο γραμματέας του Δήμου Παιονίας και πρώην διοικητής των Νοσοκομείων ν. Κιλκίς, Θέμης Ανθρακίδης και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αναστασιάδης, αποτελούν τα απόλυτα φαβορί για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς.

Πρόκειται για στελέχη που ανήκουν όλα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ εκτιμάται ότι θα γίνει προσπάθεια να συμμετάσχουν στον συνδυασμό και πρόσωπα που προέρχονται από άλλες συνιστώσες του νέου αυτού φορέα της κεντροαριστεράς.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έχει θέσει τον μηχανισμό του σε τροχιά εκλογικής ετοιμότητας  προκειμένου να μην αιφνιδιαστεί από πιθανές πολιτικές εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, με την αρμόδια επιτροπή, η οποία έχει ως επικεφαλής τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, να αξιολογεί τις προτάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών και τις άλλες εισηγήσεις που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της Φ. Γεννηματά είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων με νέα, άφθαρτα και καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες πρόσωπα.

Σχολιάστε