My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα» του 2ου ΓεΛ Κιλκίς

Η Θεατρική Ομάδα του 2ου ΓεΛ Κιλκίς συνεχίζοντας για 5η χρονιά τη δράση της, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Ιχνηλατώντας ανθρώπινες αξίες στο Νεοελληνικό θέατρο», παρουσίασε στις 26, 27, 28 και 30 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το θεατρικό έργο του Ι. Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα».

Ένα έργο με έντονα συμβολικό χαρακτήρα, μια διαχρονική αλληγορία γιατην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται καθημαγμένη από τα διάφορα πολιτικά και κοινωνικά δεινά, μια σύγχρονη και πάντα επίκαιρη  «διδασκαλία» με το αρχαίο περιεχόμενο του όρου.

Η θεατρική ομάδα  ευχαριστεί θερμά

  • Τη Διεύθυνση του σχολείου και ειδικά τη Διευθύντρια, κ. Αικατερίνη Ρώσσιου που στάθηκε αρωγός και συμμέτοχος σ’ όλη την πορεία μας και σ’ όλες τις ανάγκες μας, μικρές και μεγάλες.
  • Το Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου, ειδικά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δημήτρη Τσαντάκη για τη διαρκή και ακούραστη στήριξή του στη δουλειά της ομάδας μας, τις κυρίες Σοφία Κεσίδου, Δάφνη Παπαδοπούλου και όλο το προσωπικό του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς και την Αντιδήμαρχο κ. Αικατερίνη Ζιούτα, για τη βοήθειά τους.
  • Τη ΜΚΕ Τέχνη Κιλκίς για τη μόνιμη επικουρία της στις ανάγκες των παραστάσεών μας.
  • Τους κ. Θεόδωρο Χριστοφορίδη, Διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Κιλκίς και Οδυσσέα Φραγγελάκη, Διεθυντή του Ε. Κ. Κιλκίς που βοήθησαν στα σκηνικά της παράστασης.
  • Τους καθηγητές-συναδέλφους Αναστασία Γαζέπη, Ήρα Γκιντερ, Γεωργία Ιωαννίδου, Πηνελόπη Καλπάκα, Σοφία Μεσίγκου, Άννα Μπαδήλα, Δημήτρη Πουλτουρτζίδη και Χρύσα Χαλέμη για την βοήθειά τους σε ό,τι ζητήσαμε.
  • Τους μαθητές Μαρία Αθανασίου-Σεράκη, Θεοδώρα Καναργελίδου, Σπύρο Κυριακίδη, Αλκιβιάδη Λαμπράκη, Βασίλη Μαργαρίτη, Κατερίνα Μάρογλου και Μαρία Νταμοτσίδου που βοήθησαν στα σκηνικά αντικείμενα της παράστασης.
  • Τον Παύλο Σολακίδη για τις φωτογραφίες της παράστασης.
Σχολιάστε