My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Το πάρτι κι η παρέλαση καρναβαλιστών

Με ένα χαρούμενο πολύχρωμο πάρτι που στήθηκε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και είχε ως πρωταγωνιστές τους ”Μασκαράδες με καπέλα” γιόρτασε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους δημότες του το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς. Μασκαράδες και πλήθος κόσμου ξεφάντωσαν υπό τους έντονους αποκριάτικους μουσικούς ρυθμούς.

Την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, ομάδες  καρναβαλιστών από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Καστανιών και του Χωρυγίου, τα τμήματα των ΚΔΑΠ της ΚΔΕΚ του Δήμου, τα κρουστά Άιντος, τον αθλητικό σύλλογο και ΚΔΑΠ ”Άθλος”, τον αθλητικό Σύλλογο “Αίαντα”, τα ΚΔΑΠ Kinesis και Παιδόκοσμος “Αλέξανδρος” και ομάδες από σχολές χορού και γυμναστήρια, κρατώντας ακμαίες τις δυνάμεις τους, με αφετηρία την πλατεία Ειρήνης παρήλασαν πεζοί και με άρματα επί της 21ης Ιουνίου και κατέληξαν στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου.

Οι συμμετέχοντες το καταδιασκέδασαν και ευχήθηκαν σε όλους Καλή Σαρακοστή ενώ οι νικητές των Συλλόγων Χωρυγίου και Καστανιών αναδείχθηκαν νικητές και κέρδισαν ένα συμβολικό χρηματικό έπαθλο, μετά την απόφαση της τριμελούς επιτροπής υπό την προεδρία του κ. Χάρη Μαρκόπουλου.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη επιτυχία σε Δροσάτο, Γαλλικό, Βαπτιστή, Πικρολίμνη, Χωρύγι και Επτάλοφο με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Τις εκδηλώσεις συντόνισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κα Άννα Δημάκη μαζί με το στελεχιακό δυναμικό του Τμήματος Πολιτισμού, η οποία και χαιρέτησε τους συμμετέχοντες ευχόμενη καλή Σαρακοστή.

Τις εκδηλώσεις κάλυψε ευγενικώς η Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς με την κα Αφροδίτη Ζώγκα και η βιντεοσκόπηση με τον κ. Γρηγόρη Σαλτσίδη.

Σχολιάστε