My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς σε “ζώνη Σιβηρίας”!

Χωρίς σοβαρά προβλήματα ακόμα, ενέσκηψε στο νομό Κιλκίς το κύμα πολικής κακοκαιρίας με την …ευρηματική ονομασία “Σοφία” και ελπίζουμε η εικόνα αυτή να διατηρηθεί και τις επόμενες μέρες, οι οποίες όμως θα θυμίζουν τις αντίστοιχες πριν δυο χρόνια, όταν ο νομός μας είχε μπει στην κυριολεξία στην κατάψυξη.

Χθες Πέμπτη μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας και των δήμων του νομού μας επενέβησαν στις λίγες περιπτώσεις που χρειάστηκε, προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι από τις χιονοπτώσεις κι έτσι στη μόνη διαδρομή που χρειάζονται σήμερα αντιολυσθητικές αλυσίδες είναι η 5ο χιλ. Γουμένισσας – Λιβάδια.

Πάντως, οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες κάνουν λόγο για “θερμοκρασίες Σιβηρίας”, καθώς για τη πρωτεύουσα του νομού μας -για παράδειγμα- μπορεί να δούμε το θερμόμετρο στους -13 βαθμούς την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη!

Ωστόσο, πρόβλεψη για νέες χιονοπτώσεις -τουλάχιστον ισχυρές- δεν υπάρχουν, οπότε τα όποια προβλήματα εμφανιστούν θα έχουν ως αιτία τον ισχυρό παγετό. Γι` αυτό, ας λάβουμε τα μέτρα μας…

Σχολιάστε