My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γκουντενούδης: Το είπε κι επίσημα

gountenoudisΤην απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας στις επερχόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, ανακοίνωσε πριν λίγο μέσω συνέντευξής του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης.

Γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διοργανωθεί και σχετική εκδήλωση στην έδρα του δήμου, με την παρουσία κι ανθρώπων που πλαισιώνουν την προσπάθειά του, ονόματα των οποίων δεν θέλησε ν` αποκαλύψει στην παρούσα φάση. Είπε πάντως ότι πολλοί δημότες τον προτρέπουν να ηγηθεί συνδυασμού. “Με τους συνεργάτες μου θα συναποφασίζουμε για όλα και μαζί θα σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τον συνδυασμό του ο κ. Γκουντενούδης υπογράμμισε ότι “δεν θα `χει χρώμα”, χωρίς ν` αναφερθεί στα γνωστά “χρίσματα” των κομμάτων κι αν θα επιδιώξει την επίσημη στήριξη της ΝΔ, απ` την οποία προέρχεται.

Αυτό που ξεκαθάρισε ήταν ότι δεν τον αφορά το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές, ενώ αναφερόμενος σε πρόσωπα που επιθυμούν να `ναι κι αυτά υποψήφιοι δήμαρχοι Παιονίας, πέταξε το γάντι με τη γνωστή έκφραση “ιδού η Ρόδος…”!

Ο νυν περιφερειάρχης έκλεισε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του λέγοντας: “Δεν έχω το σαράκι της εξουσίας, είμαι και θα είμαι πάντα ο Χρήστος. Το μόνο που μ` ενδιαφέρει είναι να συμβάλω στη προσπάθεια ανόρθωσης του τόπου μας”.

Σχολιάστε