My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Το αγωνιστικό Σαβ/κύριακο του Κιλκισιακού

Από τον Κιλκισιακό εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

3ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του. 

Στο 3ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της Γυναικείας ομάδας καθώς δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Η Ανδρική ομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο γήπεδο του Χέρσου με σκορ 0-3. Στις Ακαδημίες, οι Κ15 και Κ14 κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκες στα πρωταθλήματά τους σε αντίθεση με τις Κ16 και Κ13 οι οποίες γνώρισαν την ήττα. Να σημειώσουμε πως το KilkisiakosTV έκανε την επανεμφάνισή του για τη φετινή χρονιά και όλοι οι φίλαθλοι του Ποδοσφαίρου μπόρεσαν να απολαύσουν ζωντανά την αναμέτρηση Α.Ο. Κιλκισιακός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Ανδρική Ομάδα

Α.Ο. Κιλκισιακός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 0-3
2η Αγωνιστική Α1′ ΕΠΣ Κιλκίς
Μετάδοση: KilkisiakosTV Ζωντανά

Τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Χέρσου η ομάδα μας σε ένα ματς με έντονο ρυθμό, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2 στα πρώτα 20 λεπτά. Στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς, προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους αντιπάλους. Εν αντιθέσει ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ευτύχισε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα ακόμη μια φορά προς το τέλος του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Ευχαριστούμε την Δόξα Χέρσου για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου της και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Διαμόρφωση Σκορ:

0-1 ΠΑΟΚ Κρηστώνης

0-2 ΠΑΟΚ Κρηστώνης

0-3 ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Κ16

Α.Ο. Κιλκισιακός – ΝΠΣ Βέροια 2019 1-6
2η Αγωνιστική
4ος Όμιλος Κ16 ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ομάδα του κ. Ντέμε δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΝΠΣ Βέροια 2019 και γνώρισε την ήττα. Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου έδωσε ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα μας, αλλά οι απουσίες στην άμυνα και η κατά κοινή ομολογία πολύ καλή ομάδα της Βέροιας, ήταν οι καθοριστικότεροι παράγοντες που οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πετύχουν πολλά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ευχόμαστε στην ομάδα της ΝΠΣ Βέροιας 2019 καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Κ15
Α.Ο. Κιλκισιακός – Pro Soccer Academy
2η Αγωνιστική
4ος Όμιλος Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ομάδα του κ. Ανδρονικίδη συνέχισε τη νικηφόρο πορεία της απέναντι στην Ακαδημία Pro Soccer για τον 4ο Όμιλο της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδα του ATERMON Sports Center. Η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφο συνδιαστικό ποδόσφαιρο και επικράτησε του αντιπάλου της.

Ευχόμαστε στην Pro Soccer Academy καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Κ14
Ομόνοια Σταυρούπολης – Α.Ο. Κιλκισιακός
2η Αγωνιστική
6ος Όμιλος ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ομάδα του κ. Αχιλλέα Σιδηρόπουλου επικράτησε δίκαια επί της Ομόνοιας Σταυρούπολης πιάνοντας πολύ καλή απόδοση φτάνοντας στη 2η νίκη της και τους 6 βαθμούς για τον 6ο Όμιλο της ΕΠΣ Μακεδονίας στο πλαστικό γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης.

Ευχαριστούμε την Ομόνοια Σταυρούπολης για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κ13
Εθνικός Αστέρας Πυλαίας – Α.Ο. Κιλκισιακός 5-3
2η Αγωνιστική
2ος Όμιλος Κ13 ΕΠΣ Μακεδονίας

Στον πρώτο της επίσημο αγώνα ομάδα του προπονητή κ. Νόντα Σωτηριάδη αγωνίστηκε εκτός έδρας ενάντια στον Εθνικό Αστέρα Πυλαίας όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 5-3 στις λεπτομέρειες.

Με ένα μέτριο 20’λεπτο η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 παρόλα αυτά η ομάδα προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και έφτασε στο 4-3. Ένα ξαφνικό γκολ όμως από τον Εθνικό Αστέρα έσβησε τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

Η εικόνα της ομάδας και η προσπάθεια που κατέβαλε στον αγώνα άφησε τον κ. Σωτηριάδη πολύ ικανοποιημένο καθώς η ομάδα έδειξε μεγάλες δυνατότητες.

Ευχαριστούμε τον Εθνικό Αστέρα Πυλαίας για τη φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Σχολιάστε