My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τονικιδης: “Προσπαθεια αναλογη των προβληματων”

Σήμερα Τρίτη  συγκαλούνται τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, για να συγκροτηθούν σε σώμα. Ως γνωστόν, στη νέα διοίκηση εκλέχτηκε κι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος  Τονικίδης,  στις εκλογικές αρχαιρεσίες που έγιναν   το περασμένο Σάββατο 31 Μαρτίου, και στις οποίες  εκλέκτορας ήταν από το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο αντιπρόεδρός του, Πέτρος Καρβουνίδης.

Για την εκλογή του, ο κ. Τονικίδης σε γραπτή δήλωσή του τονίζει τα εξής:

Η εκλογή μου στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος αποτελεί, ασφαλώς, μια ιδιαίτερη προσωπική τιμή. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Επιμελητηρίου Κιλκίς που κατατέθηκε παρόμοια υποψηφιότητα.

Η όλη απόπειρα δεν θα υπήρχε χωρίς την δύναμη την προερχόμενη από την γενναιόδωρη στήριξη των χιλιάδων συναδέλφων – μελών του Επιμελητηρίου μας, προς τους οποίους απευθύνω για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στους ανθρώπους αυτούς καταθέτω την υπόσχεση ότι η προσπάθεια από τη νέα θέση ευθύνης θα είναι συνεχής και μεγαλύτερη, ευθέως ανάλογη της γεωμετρικής μεγέθυνσης των προβλημάτων του χώρου μας.

Στην Κεντρική μας Ένωση θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση του θεσμού προκειμένου αυτός να αποκτήσει το ρόλο που του επιφύλασσε το νομοθετικό πλαίσιο και απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος της πραγματικής Οικονομίας. Ένας κόσμος που για άλλη μια φορά είναι έτοιμος να αναλάβει στο ακέραιο την ευθύνη που του αναλογεί  στην Εθνική Προσπάθεια σωτηρίας και ανάταξης της χώρας.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους μου έκαναν τη μεγάλη τιμή της επιλογής και συγχαρητήρια στους συναδέλφους που απαρτίζουν πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΕΕ.”

Σχολιάστε