My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τονικίδης: Με ΕΚΚ και δασκάλους

tonikidis-ergatiko-kentroΔύο ακόμη σημαντικές επαφές με φορείς του τόπου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, η πρώτη συνάντηση έγινε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και η δεύτερη με τη διοίκηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στα γραφεία της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης του νομού.

Ο κ. Τονικίδης διαβεβαίωσε τα μέλη της διοίκησης του Ε.Κ.Κ., πως η εξαιρετική συνεργασία που είχε ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, μέσω και του κοινού προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ», θα συνεχιστεί και με τη νέα του ιδιότητα ως Δήμαρχος Κιλκίς. Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της μέγιστης δυνατής συνεργασίας και αλληλοστήριξης όλων των φορέων με συντονιστή αυτής της προσπάθειας το Δήμο Κιλκίς.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ» τόνισε πως ο Δήμος Κιλκίς θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να δημιουργηθούν πρόσθετες θέσεις εργασίας μέσα από στοχευόμενες παρεμβάσεις του, να ολοκληρωθούν οι υποδομές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου, να ομορφύνει η πόλη και τα χωριά και να προβληθεί ο τόπος μας, ώστε να προσελκύσει επισκέπτες από το μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

tonikidisΣυνεργάτες μας οι δάσκαλοι

Στη συνάντηση με τους δασκάλους ο κ. Τονικίδης χαρακτήρισε το ρόλο τους καθοριστικό και ευαίσθητο για το μέλλον του τόπου, για τη μόρφωση των παιδιών μας. Γι’ αυτό και σημείωσε πως τους βλέπει ως συνεργάτες και συμβούλους της δημοτικής αρχής, μαζί και με τους Συλλόγους Γονέων, με στόχο καλύτερα σχολεία στην πόλη και τα χωριά.

«Ο Δήμος Κιλκίς θα παρεμβαίνει για να δίνει λύσεις σε όλα τα επίπεδα της Παιδείας, των υποδομών, τη μεταφορά των μαθητών, τη στήριξη των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, ξεπερνώντας ακόμη και το θεσμικές δυνατότητες ενός Δήμου.

Δελτίο τύπου από ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε