My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι συζήτησαν στη ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαρτίου συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς ΝΔ με τηλεδιάσκεψη και με τη παρουσία του συντονιστή του κόμματος για το νομό Η. Τάπρα και του υπεύθυνου εκλογικής ετοιμότητας σε επίπεδο Περιφέρειας Α. Τρεντζίδη.

O Πρόεδρος της κομματικής Οργάνωσης Μ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο πρωτίστως για την εκδημία του μητροπολίτη Κιλκίς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της πανδημίας και τη πορεία εμβολιασμού των συντοπιτών μας. Επί τη ευκαιρία έκανε έκκληση για την συνέχιση οριστικοποίησης ραντεβού εκ μέρους των υπολοίπων συμπατριωτών μας για τη λήψη και του δικού τους εμβολίου αλλά και για την τήρηση των οδηγιών και των μέτρων για την αντιμετώπιση του φονικού ιού (χρήση μάσκας, όχι αναίτιες μετακινήσεις και παραμονή στο σπίτι, εφαρμογή κανόνων υγιεινής κ.ο.κ.) από όλους τους συμπολίτες μας.

Στην τηλεδιάσκεψη οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την προ λίγου καιρού επίσκεψη του υφυπουργού Εθν.Αμυνας κ. Στεφανή συνοδεία του συντοπίτη μας υφυπουργού κ. Γεωργαντά στο ΠΚΕΕΥΕ Κιλκίς (στην Κρηστώνη). Επίσκεψη η οποία έδωσε απάντηση στα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί μετακίνησης του Κέντρου σε άλλο σημείο της χώρας (Κρήτη-Χανιά), γεγονός που δεν ευσταθεί.

Από εκεί και πέρα ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών της κομματικής οργάνωσης, για την κατάσταση και την λειτουργία της δομής προσφύγων και μεταναστών στη Ν.Καβάλα κα.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής (πανδημία, υπόθεση Λιγνάδη και άλλων ηθοποιών και σκηνοθετών που κατηγορούνται για ανάλογες περιπτώσεις, θέμα Κουφοντίνα, δημοσκοπήσεις κ.λπ.) καθώς και για τοπικά θέματα του νομού Κιλκίς.

Σχολιάστε