My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Τι πληρώνουμε σ` Εφορία, μ` ένα κλικ

Με λίγα κλικ από τον υπολογιστή τους στο σπίτι ή στο γραφείο, χωρίς να είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στις κατά τόπους εφορίες, θα μπορούν οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για τα ποσά που χρωστάνε στο δημόσιο, άλλα και τους νέους φόρους που θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία.

Μεταβαίνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση link.minfin.gr/eidop και με τη χρήση των κωδικών του taxisnet, ο κάθε φορολογούμενος μπορεί πλέον να δει αναλυτικά τις οφειλές του, πριν να του έρθουν τα σχετικά ειδοποιητήρια.

Επίσης, αν έχει αλλάξει διεύθυνση ή αν έχει χαθεί η αλληλογραφία του, μπορεί πλέον να βάλει σε μια σειρά τα ληξιπρόθεσμα χρέη του άλλα και όλους τους φόρους που διαρκώς προκύπτουν, είτε αφορούν στο εισόδημα, είτε στα ακίνητα κλπ.

Από τον ίδιο ιστότοπο, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα δίνει στον φορολογούμενο και έναν ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής σε τράπεζα, για κάθε μια από τις οφειλές του, όπως αυτές παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα.

Έτσι, ο φορολογούμενος εάν το επιθυμεί, θα μπορεί είτε να πληρώσει ηλεκτρονικά (μέσω web banking) τον φόρο ή εναλλακτικά να τυπώσει το σχετικό σημείωμα και να καταβάλει το ποσό στην τράπεζα ή στην εφορία.

Από News247.gr

Σχολιάστε