My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τι είπαν Βεργίδης και Τζαμτζής

Η βελτίωση διασυνδετήριων οδικών αξόνων μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς και Πέλλας, με επίκεντρο τον οδικό άξονα που συνδέει τον Αρχάγγελο Πέλλας με το Σκρα Κιλκίς, συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα στο Διοικητήριο της Π.Ε. Κιλκίς, οι αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Βεργίδης και Ιορδάνης Τζαμτζής.

Ο κ. Βεργίδης επισήμανε πως σε ό,τι αφορά το τμήμα όρια νομών Πέλλας – Κιλκίς μέχρι και το Σκρα, έχουν γίνει εργασίες συντήρησης  και εντός του τρέχοντος μήνα θα υπογραφεί νέα σύμβαση η οποία προβλέπει παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων.

Από τη πλευρά του, ο κ. Τζαμτζής υπογράμμισε ότι για το έργο που αφορά σε παρεμβάσεις από νότια- Αρχάγγελος- όρια νομού Κιλκίς) τρέχει ήδη διαγωνιστική διαδικασία.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, οι δυο αντιπεριφερειάρχες εξέτασαν και ζητήματα που αφορούν στην απώλεια εκτάσεων βοσκής και εισοδήματος των κτηνοτρόφων από την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών σταθμών.

Τέλος, συζήτησαν και το θέμα της μελέτης ανάπτυξης των ορεινών περιοχών, καθώς και οι δύο νομοί παρουσιάζουν ιδιαίτερα γεωγραφικά “ανάγλυφα” με φυσικό κάλλος το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί  στην κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης.

Σχολιάστε