My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΤΕΙ: Αντιδράσεις από Σέρρες, που προβληματίζουν

tei-kilkisΔείτε σε βίντεο την αντίδραση σπουδαστών του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων, του ΤΕΙ Σερρών, για τον διαχωρισμό του τμήματος και τη μεταφορά των δυο νέων κομματιών που θα προκύψουν, σε Κιλκίς και Καρδίτσα.

Στόχος των σπουδαστών είναι η αποτροπή της εφαρμογής του σχεδίου “Αθηνά”, ως προς αυτό το σημείο, κάτι που ασφαλώς θα πρέπει να προβληματίσει προς πολλές κατευθύνσεις.

Θυμίζουμε ότι με βάση το ανωτέρω σχέδιο, το οποίο ονομάστηκε και “Καλλικράτης της Εκπαίδευσης”, το υπάρχον τμήμα ΤΕΙ του Κιλκίς μετονομάζεται σε Τμήμα Ετοίμου Ενδύματος και Κλωστοϋφαντουργίας, με το οποίο προορίζεται να συγχωνευτεί το κομμάτι της Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης του ΤΕΙ Σερρών.

Μ` αφορμή το σχέδιο, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γ. Γεωργαντάς, υπογράμμισε σε δήλωσή του ότι πρέπει “να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και να διαφυλάξουμε την αναβαθμισμένη προοπτική του παραρτήματος ΤΕΙ του Κιλκίς μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση”.

Σχόλια
5 Σχόλια to “ΤΕΙ: Αντιδράσεις από Σέρρες, που προβληματίζουν”
  1. Ο/Η δεν φευγουμε λέει:

    ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡςΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ! φοιτητρια ΕΑΔΣΑ Σερρών

  2. Ο/Η Γιούλη λέει:

    μαζί σου κι εμείς για να αποφευγθεί αυτή η αδικια. Μητέρα 1ετους στο τμήμαΕΑΔΣΑ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ

  3. Ο/Η Χίτης λέει:

    δεν θα πληρωνω φορους εγω για να παιρνουν 20 καθηγητες το μισθο τους για να κανουν μαθημα σε 5 φοιτητες.

  4. Ο/Η χαιδω λέει:

    Τα παιδιά της εσωτερικής αρχιτεκτονικής δεν είναι από τα παιδιά που μετά βίας έπιασαν βάση στις εισαγωγικές.Είναι παιδιά με υψηλές επιδόσεις και όνειρα.Παιδιά με αγάπη στο σχέδιο και δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν τα όνειρά τους για ένα οποιοδήποτε πτυχίο και πρόγραμμα σπουδών άσχετο με τις επιλογές τους. Όποιος χαίρετε γιατί το Κιλκίς θα γεμίσει φοιτητές χαίρετε λάθος χαρά. Πρώτον τα παιδιά δεν θα πάνε. Άλλωστε το τμήμα στην Καρδίτσα είναι προτιμότερο με βάση το πρόγραμμα σπουδών και αν αναγκασθούν να αλλάξουν σχολή, ή θα τα παρατήσουν ή θα πάνε στην Καρδίτσα. Δεύτερον, καλά θα ήταν να γνωρίζουν όλοι ότι αυτό που συμβαίνει με την εσωτερική αρχιτεκτονική είναι αποτέλεσμα της ολιγωρίας του κράτους να στελεχώσει τη σχολή με διδακτικό προσωπικό.Άρα τα ίδια να περιμένετε και για τη σχολή του Κιλκίς αν μείνει με τα τέσσερα άτομα διδακτικό προσωπικό. Ακόμη να γνωρίζουμε ότι την ώρα που οι πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ανταγωνίζονται η μία την άλλη [Κιλκίς versous Σέρες] καμία σχολή στην Πελοπόννησο δεν θίγεται.Αυτά να τα βλέπουν και οι βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας που κάνουν προτάσεις στις πλάτες των ονείρων των παιδιών και της οικονομίας των οικογενειών τους.

Σχολιάστε