My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τα «φίλτρα» του κ. Μητσοτάκη

Του Χρήστου Σπίγκου.


Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκηςέκρινε ότι έπρεπε να ανήκει η ΕΥΠ απευθείας στον ίδιο, προκειμένου οι ικανότητες διοίκησης ενός πρωθυπουργού να εξασφαλίσουν την αψεγάδιαστη λειτουργίας της.

Προφανώς τούτο συνέβη γιατί ο Πρωθυπουργός μας είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στις διοικητικές του ικανότητες.

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, μετά από την έξωθεν αποκάλυψη της νόμιμης (κατά δήλωση του κ. Μητσοτάκη) επισύνδεσης (παρακολούθησης) του κινητού τηλεφώνου του Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη, και μετά τον πολιτικό σεισμό που αυτή προκάλεσε, ο μόνιμα αυτοθαυμαζόμενος Πρωθυπουργός μας ανακάλυψε ότι:

«Η υπόθεση ανέδειξε την έλλειψη πρόσθετων «φίλτρων» στη λειτουργία των υπηρεσιών πληροφοριών. Γιατί η παρακολούθηση ενός πολιτικού προσώπου ασφαλώς και προϋποθέτει εγγυήσεις πέραν από την κρίση ακόμη και ενός έμπειρου και ικανού δικαστικού λειτουργού».

Οπότε προς τι η μεταφορά της εποπτείας της ΕΥΠ στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όταν χρειάστηκαν τρία χρόνια για να διαπιστώσει ότι παρακολουθούνται Έλληνες Πολιτικοί χωρίς πρόσθετα «φίλτρα» και «εγγυήσεις»;

Δηλαδή, για τη διοικητική αυτοπεποίθηση του κ. Μητσοτάκη, η μη προηγούμενη ενημέρωσή του ήταν ένα απλό λάθος που συνέβη λόγω ελλείψεως «πρόσθετων φίλτρων».

Λυπάμαι, αλλά αδυνατώ να συμβιβαστώ με την πραγματικότητα να με διαφεντεύει ένας καυχησιάρης Πρωθυπουργός, που δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, και ανερυθρίαστα κρύβεται πίσω από τις παραιτήσεις κάποιων εκλεκτών της αποκλειστικά δικής του επιλογής.

Δεν μπορώ επίσης να φανταστώ τι μου μέλλει ακόμα να πάθω, και πόσοι ακόμα θα θυσιαστούν στο βωμό της παραμονής στον πρωθυπουργικό θώκο μιας ανεμάρτιστης και επικίνδυνης μεγαλαυχίας.

Ώρα λοιπόν ο ψηφοφόρος να προστατεύσει χώρα και Δημοκρατία από ανθρώπους, που την ανικανότητα την ονομάζουν λάθος, και την πολιτειακή αποσταθεροποίηση «έλλειψη πρόσθετων φίλτρων»!

Άρθρο στο facebook

Σχολιάστε