My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Τα παραλειπομενα μιας συνεδριασης

* Σίγουρα ήταν ένα τεράστιο “ανφέαρ” αυτό που έκανε χθες στο Δημ. Συμβούλιο Κιλκίς ο δημαρχεύων, Π. Κολότσιος, και αποδέχτηκε σύσσωμη η πλειοψηφία: Ν` απορρίψει, δηλαδή, κάθε ιδέα για τυχόν προσθήκες στο ψήφισμα για τα μεταλλεία, που πρότεινε ο ίδιος. Απ` τη στιγμή που ο Τ. Τεζίδης το αποδέχτηκε ως κορμό για την τεκμηρίωση του “όχι”, δεν καταλαβαίνουμε γιατί φοβήθηκε η πλειοψηφία τις τυχόν προτάσεις για κάποιες προσθήκες εκ μέρους της μειοψηφίας.

Μπας και τρόμαξε μην τυχόν και προτείνει η Λαική Συσπείρωση …αντιμεταλλειακό, αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο με το ΠΑΜΕ;

 

* “Οι χρυσοθήρες κονιορτοποιούν ολόκληρα βουνά για λίγα γραμμάρια χρυσού. Να ξεχάσουμε την εικόνα απ` τις ταινίες γουέστερν, όπου κοσκίνιζαν την άμμο με τα πανέρια τους”, είπε μεταξύ άλλων ο Μ. Τρεμόπουλος. Και πρόσθεσε και κάτι άλλο: “Ο δρόμος θα `ναι μακρύς επειδή τα λεφτά είναι πολλά. Έχω δει πως μπορούν οι χρυσοθήρες να επηρεάζουν συνειδήσεις”.
Μόνο, που αυτό το τελευταίο θα μπορούσε να εισάγει “καινά δαιμόνια” στη τοπική κοινωνία, ενοχοποιώντας κάθε αντίθετη άποψη. Αν και νομίζουμε ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεση του κ. Τρεμόπουλου. Το αποδεικνύει η μέχρι τώρα δημοκρατική στάση του απέναντι σε μειοψηφικές απόψεις. Τέτοια, άλλωστε, είναι και η δική του πολιτική άποψη, σε γενικότερο επίπεδο…

 

* Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν στο τέλος της συνεδρίασης η νυν και ο τέως πρόεδροι του Δημ. Συμβουλίου. Η Καλισθένη Πάκα κι ο Δημ. Φωτιάδης αντιπαρατέθηκαν με σφοδρότητα  ώσπου η …σεμνή ως τότε συνεδρίαση έλαβε τέλος!

 

* Αλήθεια, ποιούς εννοούσε ο Ν. Αφεντουλίδης λέγοντας ότι κάποιοι μέχρι πριν λίγο χαρακτήριζαν “κολλημένους” αυτούς που αντιδρούσαν στα μεταλλεία; Βρίσκονταν εντός ή εκτός της αίθουσας; Πάντως, απ` τους “εντός” δεν φάνηκε να ενοχλείται κανείς!

 

* Ασφαλώς, απ` τις τοποθετήσεις που ακούστηκαν χθες, εκτός απ` αυτήν του Μ. Τρεμόπουλου, ξεχώρισαν από πλευράς δημ. συμβούλων αυτή του Δημ. Κυριακίδη για την τεκμηρίωσή της, και του Τ. Αμανατίδη για την …ιστορικότητα και την γλαφυρότητά της!

Σχολιάστε