My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τα είπαν Καμμένος – Τζιτζικώστας

Tzitzikostas_Kammenos_3Συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνο Καμμένο, συνοδευόμενο από τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. Γαβριήλ Αβραμίδη, Κωνσταντίνο Δαμαβολίτη και Σταυρούλα Ξουλίδου, καθώς και τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ, είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην έδρα της ΠΚΜ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στην 79η ΔΕΘ.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν θέματα της Κεντρικής Μακεδονίας (μεταφορά μαθητών, έργα ΕΣΠΑ και σχεδιασμός νέου ΣΕΣ 2014-2020, έργα αναστήλωσης στο Άγιο Όρος, ανασκαφές στην Αμφίπολη, βελτίωση υποδομών), με πρωτεύον ζήτημα αυτό της ανεργίας που πλήττει την περιοχή.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «η εκλογή Τζιτζικώστα δείχνει ότι πλέον οι πολίτες δίνουν τα χρίσματα κι όχι τα κόμματα και ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητη και να λειτουργεί κατόπιν της λαϊκής εντολής, σε συνεργασία με τους τεχνοκράτες και την κεντρική εξουσία, αλλά ταυτόχρονα αυτόνομη, προκειμένου να μπορεί να φέρει αποτελέσματα στην πολιτική».

Συζητήσαμε για το νέο ΕΣΠΑ, το οποίο αυτή τη στιγμή καταρτίζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα νέο ΕΣΠΑ το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθούν και οι υποδομές αλλά και να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό. Πράγματι, η Κεντρική Μακεδονία έχει πληγεί πολύ βαθιά από την ανεργία και τα νέα μέτρα που έχει επιβάλει η τρόικα στην πατρίδα μας και νέα παιδιά μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα καταφέρει να ανατρέψει, τουλάχιστον σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτή την αιμορραγία του ελληνικού λαού. Είμαι πολύ ευτυχής γιατί τα άμεσα προβλήματα για τα οποία ενημερωθήκαμε από τους Δημάρχους, όχι μόνο τα γνωρίζει η Περιφέρεια, αλλά βρίσκεται και στο δρόμο της επίλυσής τους», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Σχολιάστε