My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Τα Γλυκά Νερά είναι…

…«κατόρθωμα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Του Στέλιου Κούλογλου.


Ο τίτλος του άρθρου ανήκει στο site Lykavitos και το αναδημοσίευσαν δεκάδες site παρόμοιας ..αξιοπιστίας και ..αναλυτικής ικανότητας. Αλλά δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για αρλούμπες της περιθωριακής ακροδεξιάς. Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έδωσε την ευκαιρία σε υπουργούς, βουλευτές και δημοσιογράφους για βιτριολικές επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, του νόμου Παρασκευόπουλου και εναντίον των μεταναστών. Σταχυολογώ ορισμένες, μετά από μια πρόχειρη έρευνα. Χωρίς σχόλια.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που ευλογούσε τη λαθρομετανάστευση, που άνοιγε αβέρτα τα σύνορα για να περνάνε όλοι, που έδινε παντού σήμα «ελάτε στην Ελλάδα, είστε ευπρόσδεκτοι, που ιδεολογικοποιούσε κάθε λαθραίο παραχωρώντας δικαιώματα μετανάστη, που συνομιλούσε με κάθε παραβατικό, που κατέστησε τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι, είναι το ίδιο κόμμα που υπονόμευε συστηματικά τις πολιτικές της κυβέρνησης στην κρίση στον Έβρο καταγγέλλοντας κάθε δήθεν κακοποίηση και κακομεταχείριση, που δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την τεράστια κυβερνητική επιτυχία..

.Είναι σαφές, πως οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, όποια κι αν είναι η εθνικότητα των δραστών, όποιος και αν είναι ο πρότερος βίος τους..Τα Γλυκά Νερά είναι «κατόρθωμα» του ΣΥΡΙΖΑ ό,τι και να λέει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση». Lykavitos

Προαναγγελία αλλαγών στον ποινικό κώδικα από τον πρόεδρο της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Μάξιμο Χαρακόπουλο, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα:

«H ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη το φρικτό έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά. Το σοκ είναι μεγαλύτερο, από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, για την ενδεχόμενη ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι δολοφόνοι, όταν συλληφθούν..Υπάρχει πραγματικά ζήτημα τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά με την έλευση πολλών μεταναστών. Μεγάλο μέρος των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα, είναι γνωστό ότι είναι εγκληματίες αλλοδαποί ή παραβατικά στοιχεία». Μ. Χαρακόπουλος, βουλευτής ΝΔ.

« Δεκαετίες ακούω διάφορους που ζητούν να μην αποπροσωποποιείται το έγκλημα. Καμία αντίρρηση.

Κανείς δεν θεωρείται εγκληματίας επειδή είναι Ρομά, Γεωργιανός ή Πακιστανός. Επειδή είναι γηγενής ή μετανάστης.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορεί η πολιτική ορθότητα να αποτρέπει το ερώτημα: έχουμε εισαγόμενη εγκληματικότητα;

Αν δεν έχουμε, πάμε παρακάτω. Προφανώς οι εγκληματίες των Γλυκών Νερών μιλούσαν «σπαστά ελληνικά» για να τη σπάσουν στον Μπαμπινιώτη ». Γ. Πρετεντέρης (Νέα)

«Κανένας, σε όλο το ΣΥΡΙΖΑίϊκο μόρφωμα δεν μπήκε στον κόπο να ανακαλέσει στη μνήμη του τις ακραίες πράξεις και παραλείψεις της «πρώτης φοράς αριστεράς» κυβέρνησης και του νομικού της wonderkid Παρασκευόπουλου στο κορυφαίο για κάθε ευνομούμενη κοινωνία θέμα της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας κι έμεινε η ανακοίνωση –μνημείο να θυμίζει τις χειρότερες επιδόσεις των ΣΥΡΙΖΑίων στα χρόνια της κυβερνητικής χολέρας που έπληξε τη χώρα! » ΤΒ Κόσμος

«Μόνο στη Διεύθυνση ΥΔΕΖΙ εδώ στην Αττική και μόνο στο τμήμα κλοπών και διαρρήξεων, που αφορά τους κλέφτες και τους διαρρήκτες, είναι εκατόν δεκαεπτά περιπτώσεις την τελευταία διετία -εννοώ έως ότου έληξε ο νόμος Παρασκευόπουλου- και όλοι αυτοί είναι έξω. Και όλοι αυτοί επαναλαμβάνουν τα άγρια εγκλήματα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και εναντίον των πολιτών». Μ Χρυσοχοΐδης, στη συζήτηση στη Βουλή για την εγκληματικότητα και το έγκλημα στα Καλά Νερά.

«Η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση δηλαδή». Άννα Ζαϊρη, πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας.

« Δεν είμαι εναντίον κανενός ανθρώπου οποιουδήποτε χρώματος. ΑΛΛΑ !!!Δεν νομίζετε ότι αυτό το τροπάριο με την εισαγόμενη αλλοδαπή εγκληματικότητα παραπήγε; Δεν νομίζετε ότι η κοινωνία μας έχει συμπιεστεί ασφυκτικά και συμπιέζεται κάθε μέρα και πιο πολύ από τους λαθροεισβολείς που μετέφεραν στη χώρα μας την ανύπαρκτη ηθική των δικών τους χωρών; Δεν νομίζετε ότι κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο είτε από την πολιτεία είτε από τους ίδιους τους πολίτες; » Ακης Τσελέντης, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ.

«Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών και δικαιοσύνη. Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κι ευτυχισμένη με το σύζυγό της και το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό ». Αφρ. Λατινοπούλου, πολιτευτής της ΝΔ

Τελικώς μάλλον δεν έφταιγαν ο νόμος Παρασκευόπουλου και ο ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και να φταίνε, αν ο δολοφόνος είχε πιστέψει την προπαγάνδα κατά του νόμου Παρασκευόπουλου. Να σκέφτηκε δηλαδή, ότι και αν τον πιάσουν θα βγει γρήγορα!

Άρθρο στο tvxs.gr

Σχολιάστε