My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ταξιτζής διακινούσε μετανάστες

Αυτοκινητιστής συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι μετέφερε με ταξί τέσσερις αλλοδαπούς, με σκοπό να τους μεταφέρει -έναντι χρηματικής αμοιβής- στην μεθοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, απ’ όπου θα επιχειρούσαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

syllipsiΠρόκειται για 27χρονο, ο οποίος, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου, που έγινε στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο Κιλκίς, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο πρόσφυγες από τη Συρία και ισάριθμους μετανάστες από το Ιράκ, τους οποίους είχε παραλάβει από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε, δύο εκ των αλλοδαπών στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ οι άλλοι δύο είχαν παραβιάσει τον περιοριστικό όρο τής απαγόρευσης προσέγγισης σε παραμεθόριο περιοχή.

Στο μεταξύ, μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση στην ίδια περιοχή, οδήγησε στη σύλληψη 38χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε με όχημα τέσσερις πρόσφυγες από τη Συρία, έχοντας ως σκοπό να διευκολύνει την έξοδό τους από τη χώρα. Η σύλληψη έγινε στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, κοντά στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕΜΠΕ

Σχολιάστε