My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τί συνέβη με τα 102 κρούσματα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των 102 κρουσμάτων κορωνοϊού στο νομό μας, που ανακοινώθηκε χθες Δευτέρα από τον ΕΟΔΥ, δεν ανταποκρίνεται σε μολύνσεις που ανιχνεύτηκαν σε ένα 24ωρο αλλά σε 14 μέρες!

Πως συνέβη αυτό το απίστευτο μέσα στη παραζάλη της πανδημίας γεγονός, που προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στο νομό μας από χθες το απόγευμα όταν γνωστοποιήθηκε η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ;

Μα, στο εξής …απλό και άκρως νεοελληνικό: Τα κρούσματα, λέει, δηλώθηκαν από ένα μικροβιολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης και αφορούσαν εξετάσεις που έγιναν από τις 24 Νοεμβρίου, με το εργαστήριο να λειτουργεί με καθυστέρηση στην αποστολή των αποτελεσμάτων προς τον ΕΟΔΥ!

Για το όλο ιλαροτραγικό αυτό θέμα, αναμένεται να υπάρξει σήμερα Τρίτη και σχετική ανακοίνωση από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρόκειται για πραγματικά κρούσματα κορονοϊού, αφού ανιχνεύτηκαν από το εν αμαρτία περιπεσών εργαστήριο. Απλά, δεν καταγράφηκαν λίγα-λίγα ανά ημέρα, αλλά όλα μαζί, προκαλώντας ίλιγγο. Αυτό, τουλάχιστον, καταλαβαίνουμε εμείς, αν οι ανωτέρω πληροφορίες αληθεύουν…

Σχολιάστε