My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τέσσερις από Κιλκίς για την ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απ` το νομό Κιλκίς έθεσαν υποψηφιότητα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ενιαίου πια πολιτικού φορέα, στον οποίο προχωρά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για την βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου, τον γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς Λάζαρο Λαζαρίδη και τους Τάσο Κουλίνα και Χρήστο Μπίμπαση, που ως γνωστόν ήταν υποψήφιοι στις τελευταίες εκλογές.

Τ` αποτελέσματα απ` τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ για την ανάδειξη της ΚΠΕ (θ` απαρτίζεται από 301 μέλη) αναμένεται ν` αργήσουν  ν` ανακοινωθούν, λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη της ψηφοφορίας. Σύμφωνα μ` εκτιμήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απ` το Κιλκίς, που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη, σοβαρές πιθανότητες για εκλογή στο Όργανο συγκεντρώνει η κ. Αγαθοπούλου, χωρίς ν` αποκλείεται η εκλογή κι άλλου ή κι άλλων υποψηφίων απ` το Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών της συνδιάσκεψης, η κληρωτίδα δεν στάθηκε ευνοϊκή για τους αντιπροσώπους του νομού μας, όπως ο Λ. Λαζαρίδης κι ο Δ. Χρονόπουλος, που κατέθεσαν την επιθυμία να μιλήσουν, αλλά δεν κληρώθηκαν.

Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, με μεγάλη διαφορά αναδεικνύεται πρώτος στην ψηφοφορία για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας.  Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr οι “προεδρικοί” συγκεντρώνουν ποσοστό που ξεπερνά το 70% και κερδίζουν πάνω από 200 έδρες στη σύνθεση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

“Έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ”

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με μια αριστερή κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα σταματήσει τη μνημονιακή καταστροφή και θα ανασυγκροτήσει την Ελλάδα. Αυτό είναι το μήνυμα της συνδιάσκεψης του νέου φορέα της Αριστεράς, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν χθες στο ΣΕΦ.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση Σαμαρά ότι ακολουθεί τη γραμμή “ό,τι πουν οι δανειστές” και τόνισε πως η Αριστερά είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ιστορίας, ενώ επέκρινε τη στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ μένοντας σταθερός στη γραμμή της ενότητας.

Με τη συνδιάσκεψη ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ανοίγει νέα σελίδα με τη συγκρότηση ενός αριστερού ριζοσπαστικού κόμματος, που θα εκφράζει “τους από κάτω”, με στρατηγικό στόχο τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Σχολιάστε