My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τέλος ο αμίαντος σε 37 οικισμούς

*Δεσμεύσεις του Δ. Κυριακίδη στο Δροσάτο.

Το Δροσάτο συγκαταλέγεται μεταξύ των 37 οικισμών του Δήμου Κιλκίς, στους οποίους θα αντικατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης από αμίαντο, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Δροσάτο, απ` όπου ξεκίνησε τον κύκλο των επαφών του στην περιφέρεια του δήμου για να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για τα προβλήματα της περιοχής από τους αιρετούς εκπροσώπους της και από απλούς πολίτες.

Στην επικοινωνία που είχε με κατοίκους του οικισμού ως μείζονα ζητήματα εθίγησαν, οι διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, ο μη καθαρισμός των δεξαμενών ύδρευσης εδώ και πολλά χρόνια, η ανάγκη καθαρισμού των φρεατίων του οικισμού, η πλημμελής καθαριότητα στον παραλίμνιο χώρο της Δοϊράνης και η έλλειψη κάδων απορριμμάτων στο τελωνείο της.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς απάντησε σε πολλά από τα ερωτήματα που του ετέθησαν, δεσμευόμενος  να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών, ενώ για την αγροτική οδοποιία σημείωσε ότι μέχρι το Πάσχα τα μηχανήματα του δήμου θα έχουν ολοκληρώσει τα απαιτούμενα έργα.

Ο κ. Κυριακίδης επισκέφθηκε στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Δροσάτου όπου τον ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του η διευθύντριά του, Λουντμίλα Σαπανίδου.

Στο πρώην δημοτικό κατάστημα Δροσάτου έκανε μια στάση στο ΚΕΠ, συνομίλησε με όλο το προσωπικό και τέλος είχε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων Δροσάτου Φρόσω Μωϋσίδου, Ακρίτα  Κώστα Παραστατίδη  και Αμαράντων Κώστα Ποιμενίδη για διοικητικά και λειτουργικά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Με την ευκαιρία ο κ. Κυριακίδης παρουσίασε τον νέο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παπακώστα για τη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης και ζήτησε από τους κοινοτάρχες να έχουν συνεργασία μαζί του για την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας.

Σχολιάστε