My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη για δασικές πυρκαγιές

Στην τακτική σύσκεψη ενόψει της θερινής περιόδου προέβει το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ). Βασικό θέμα της σύσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των κινδύνων από πιθανές δασικές πυρκαγιές περιόδου 2015.

pyrkagia112Στη σύσκεψη προήδρευσε ο κ. Ανδρέας Βεργίδης Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Πολιτικής Προστασίας και συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσιακοί παράγοντες: Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΛ.ΑΣ., Δασαρχεία, ΔΕΗ, ΕΚΑΒ, Εθελοντές, Οργανώσεις, οι Τεχνικές Υπηρεσίες τόσο της Περιφερειακής Ενότητας όσο και των δύο Δήμων.

Κατά την εκτενή συζήτηση κατατέθηκαν προτάσεις και δρομολογήθηκαν μέτρα μέσα από τη συντονισμένη προετοιμασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Καταγράφηκαν τα προς διάθεση μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό και κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες προς όλους μέσα από συγκεκριμένες οδηγίες για συντονισμένη δράση σε περίπτωση πυρκαγιών. Αποφασίστηκε επίσης η συστηματική ενημέρωση του κοινού με οδηγίες τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

Δελτίο τύπου από Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Σχολιάστε