My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Σύλληψη στο Κιλκίς για παιδική πορνογραφία

Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη στο Κιλκίς ένας 45χρονος με την κατηγορίας της κατοχής και διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού, ενώ ανάλογες δικογραφίες σχηματίσθηκαν και σε βάρος δύο ακόμη ανδρών ηλικίας 39 και 17 ετών, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα. Το παιδικό πορνογραφικό υλικό εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία. Διαπιστώθηκε δε  ότι μεγάλος αριθμός χρηστών, σε ολόκληρη τη χώρα, προμηθεύτηκε πλήθος αρχείων με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στα σπίτια των συληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 3 laptop. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα υποβληθούν για εργαστηριακή διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστούν και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία κατά την οποία αναρτήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος δημοσίευε στην ιστοσελίδα συμβουλές και προτροπές προς γονείς  για βιασμούς ανηλίκων, γεγονός που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις πολλών χρηστών του Διαδικτύου.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ το σύνολο του υλικού που συγκεντρώθηκε θα αποσταλεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε