My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σχολεία ευχαριστούν Γεωργαντά…

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον υφυπουργό, Γιώργο Γεωργαντά, για τη συμβολή του στην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των σχολείων ΣΣ Μουριών και Αγιονερίου, απέστειλαν οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων.

Οι επιστολές

ΣΣ Μουριών

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ μέρους του Συλλόγου μας και όλων των γονέων και των μαθητών των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ΣΣ Μουριών, για τη συμβολή σας στον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρονικού και τεχνολογικού εξοπλισμού των σχολείων μας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι υπολογιστές και ο λοιπός εξοπλισμός μας ήταν απαρχαιωμένος, με αποτέλεσμα οι μαθητές των σχολείων να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τα παιδιά των πόλεων και να προσαρμοστούν στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής.

Η παρέμβασή σας είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των σχολείων μας, των σχολείων ενός ακριτικού χωριού 500 μέτρα από τα σύνορα με τα Σκόπια, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες, laptops, ηχεία, προτζέκτορα και όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου οι μαθητές μας να μη στερηθούν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

Για την τόσο σημαντική και απαραίτητη συμβολή σας, οι γονείς και οι μαθητές των σχολείων του χωριού ΣΑΣ, παραμένουμε ευγνώμονες.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνάσιο – Γ.Ε.Λ Σ.Σ Μουριών

Αγιονέρι

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Δια της παρούσης σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη σας προσπάθεια, αναβάθμισης του ηλεκτρονικού-τεχνολογικού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νέου Αγιονερίου.

Τα σχολεία μας παρουσίαζαν σοβαρές ελλείψεις και σημαντικές βλάβες όσον αφορά τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα οι μαθητές να στερούνταν τις ευκαιρίες που δίνει η τεχνολογία και οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίζουν ισχυρά εμπόδια στην επίτευξη των μαθησιακών στόχων, που τίθενται.

Με τη συμβολή σας στην απόκτηση απαραίτητου εξοπλισμού όπως οθόνες, επιτραπέζιους υπολογιστές, λαπτοπ, προτζέκτορες, ηχεία, τα σχολεία του χωριού μας έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές τους, ευκαιρίες ισότιμες με όλα τα παιδιά των πόλεων ανά τη χώρα.

Σχολιάστε