My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σφοδρές οι αντιδράσεις για την επίθεση Κασιδιάρη

(Βίντεο) «Μοιάζει να είναι συγκρατημένα ευπρεπής, είναι σε εκνευρισμό, η συζήτηση προχωράει, άρχισε να λέει απίστευτα πράγματα, η Αλέκα συνεργάτης της Αστυνομίας, πάει να πει κάτι η Δούρου και αρχίζει τη βρίζει αρπάζει το ποτήρι και τη λούζει, εκεί πετάχτηκα πάνω» είπε η Λιάνα Κανέλλη  στον Real fm και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

Η Βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι, «έτσι έχω μάθει από το σπίτι μου τι να κάνω, φοβήθηκε μην πετάξει κανένα ποτήρι. Δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση σε πολιτικό κτήνος».

«Έβριζε εμένα και τη Δούρου σαν κάτι κόκκινο και θόλωσε το αίμα του».
«Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που τον γέννησε» δήλωσε αργότερα η κα Κανέλλη, έχοντας σημάδια στο πρόσωπο από τα χαστούκια. «Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, μπροστά μας θα το βρούμε. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους», πρόσθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ.Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ρίψη νερού από το βουλευτή τηςΧρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, καθώς και ο ξυλοδαρμός (τρία χαστούκια) της βουλευτού τουΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη από τον Κασιδιάρη.

Σημειώνεται, πως η κα Ράικου διέταξε τησύλληψη του κ.Κασιδιάρη στα πλαίσια του αυτοφώρου για απρόκλητη και έμπρακτη επίθεση με σκοπό τη σωματική βλάβη. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έσπασε την πόρτα του δωματίου, όπου είχε περιοριστεί από εργαζόμενους του σταθμού μέχρι να συλληφθεί, και διέφυγε! Η Αστυνομία αναζητά τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και να συλληφθεί μέσα σε 48 ώρες.

«Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι’ αυτό θα μηνυθεί», είπε τηλεφωνικά στο newsbeast ο Ηλίας Κασιδιάρης και προειδοποιεί ότι αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή του, θα καταθέσει μήνυση και σε βάρος του σταθμού.

Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕΜάκης Μαΐλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι», ανέφερε.

«Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η… Τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των Ναζί!», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, για το πολιτικό σύστημα», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, και ζήτησε από το λαό να ξαναστείλει τη Χρυσή Αυγή «στη λήθη της», σημειώνοντας πως «όλα αυτά τα φασιστοειδή προσβάλλουν την κοινωνία μας».

«Με τον πιο δριμύ και κατηγορηματικό τρόπο εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη από τον Κασιδιάρη. Αίσχος!», ήταν το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Την επίθεση καταδίκασε έντονα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος . «Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο», σημείωσε παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι «πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές».

«Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή», δήλωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, καταδικάζοντας και αυτή την ενέργεια του στελέχους της Χρυσής Αυγής.

Είπε ακόμη ότι «τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται» και κατέληξε πως «η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού».

Ήδη το πρακτορείο Associated Press έχει παρουσιάσει την είδηση για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, μετά από λογομαχία. Αμέσως την είδηση την έπαιξε και το ABC News και η Huffington Post, με πηγή το Associated Press…

Η είδηση φέρει τον τίτλο “Έλληνας εξτρεμιστής, μέλος κόμματος σε τηλεοπτική επίθεση”


Σχολιάστε