My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδιάζουν ιδιωτικοποιήσεις στυλ μαφίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» δύο μέρες μετά τις εκλογές επιχειρηματίες, φορείς της Θεσσαλονίκης και οι επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, συναντήθηκαν στην συμπρωτεύουσα.

Στιγμιότυπο από περυσινή διαμαρτυρία των Ανανακτισμένων στο Λευκό Πύργο

Στιγμιότυπο από περυσινή διαμαρτυρία των Ανανακτισμένων στο Λευκό Πύργο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του ταμείου ο πρόεδρος, Γιάννης Κουκιάδης, και ο διευθύνων σύμβουλος, Κώστας Μητρόπουλος, ενώ η πόλη «εκπροσωπήθηκε» από το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τους προέδρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δημήτρη Μπακατσέλο, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Νίκο Πέντζο, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, Δημήτρη Λακασά, και τον επιχειρηματία Νίκο Ευθυμιάδη, ως εκπρόσωπο του Business Advisory Council for South Eastern Europe (BAC)».

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Με οργή πληροφορηθήκαμε ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ιδιωτικό χώρο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και λίγους «διακεκριμένους» παράγοντες της πόλης.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, που έστειλε τα μνημόνια και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κάποιοι έχουν το θράσος να σχεδιάζουν ιδιωτικοποιήσεις και να μοιράζουν την πίτα του δημοσίου πλούτου με νόμους της μαφίας σε κλειστές συσκέψεις και συναντήσεις.

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι άμεσα οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στη «μυστική» σύσκεψη οφείλουν να δώσουν στη δημοσιότητα το ακριβές περιεχόμενό των συζητήσεων και να δικαιολογήσουν την παρουσία τους σε κλειστές συνάξεις «παραγόντων» που δεν έχουν καμία νομιμοποίηση.

Πηγή: ethnos.gr

Σχολιάστε