My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνέλευση κι εκλογές, με Τατσόπουλο

Λαϊκή συνέλευση με την παρουσία του βουλευτή Β’ Αθηνών, Πέτρου Τατσόπουλου, και εκλογές για την ανάδειξη νέας Γραμματείας, πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 11πμ, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Η συνέλευση, που πραγματοποιείται στo πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης για σύγκληση ανοικτών λαϊκών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ανοικτή για τους κατοίκους του δήμου Κιλκίς.

Στο σχετικό κάλεσμα για συμμετοχή, αναφέρονται τα εξής:

“Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της ανάλυσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.

Θεωρούμε τη σχέση αυτή ως βασικό στοιχείο για την υλοποίηση του προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.”

Στις εκλογές για τη νέα γραμματείας, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Οι εγγραφές νέων μελών και οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιούνται έως και το πέρας της εκδήλωσης.

 

Σχολιάστε