My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παραλειπόμενα απ` τη συγκέντρωση

Ο Τ. Κουράκης και τα κορίτσια του!

* Στην έναρξη της ομιλίας του, ο Π. Κουρουμπλής εξέφρασε τη χαρά του που συνάντησε τον υποψήφιο στο νομό μας, Τ. Κουλίνα, με τον οποίο φοιτησε στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της χθεσινής εκδήλωσης.

 

* Δυο …Θεοδωρίδηδες απ` την Παιονία έδωσαν το παρών στη χθεσινή συγκέντρωση: Ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Θεοδωρίδης απ` τη Γουμένισσα κι ο πρώην δημ. σύμβουλος Αξιούπολης Γιώργος Θεοδωρίδης.

 

* Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη έκανε ο Τ. Κουράκης σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς τ` άλλα κόμματα της αριστεράς για κοινή κάθοδο στις 8 μονοεδρικές περιφέρειες. “Προτείναμε να πάρει τις τέσσερις έδρες το ΚΚΕ, δυο η ΔΗΜΑΡ κι από μια εμείς κι οι Οικολόγοι Πράσινοι, αλλά δεν το δέχτηκε κανείς”, είπε!

 

* Δυο σημαντικές αποκαλύψεις έκανε κι ο Δημ. Αγαθόπουλος. Η πρώτη αφορούσε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Κιλκίς. “Μέχρι πριν 4 – 5 μήνες εξυπηρετούσαμε 20 – 30 άτομα, ενώ στις μέρες μας φτάσαμε τα 600”, είπε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, προκαλώντας ένα επιφώνημα εντυπωσιασμού από πλευράς ακροατών!

 

Η δεύτερη αφορούσε το γερμανικών συμφερόντων σούπερ μάρκετ LIDL. “Ήταν η μόνη επιχείρηση που αρνήθηκε να προσφέρει προϊόντα της γι` ανθρωπιστική βοήθεια, την περίοδο του Πάσχα”, είπε ο κ. Αγαθόπουλος.

Σχολιάστε