My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδίκη της επίθεσης

Ενώ καμιά άλλη αντίδραση δεν υπήρξε μέχρι σήμερα Δευτέρα για την επιθετική συμπεριφορά από ομάδα αγροτών εναντίον του Θ. Παραστατίδη, η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα γεγονότα της Παρασκευής 22 του Γενάρη 2016 στο Εργατικό Κέντρο, στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ με θέμα το επίδομα παραμεθορίου».

parastatidis-rossopoylosΚάνοντας λόγο για «μεθοδευμένη και απρόκλητη επίθεση μικρής ομάδας αγροτών» στο βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΕ υπογραμμίζει ότι αυτή «δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου της πόλης μας».

«Προπηλακισμοί, ύβρεις και ακροδεξιές πρακτικές δεν αποτελούν μέρος της λύσης των  υπαρκτών αγροτικών προβλημάτων», τονίζει η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Είναι φανερό πλέον, ότι μετά το κάλεσμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε απευθείας διάλογο με τους αγρότες, οι προθέσεις αυτών που οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτήν την επίθεση δεν έχουν καμία σχέση με τα ζητήματα των αγροτών και τη λύση τους.

Η επιθυμία όσων ονειρεύονται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να αποτελεί μια μικρή παρένθεση, δεν βρίσκει σύμμαχό της την πλειονότητα του ελληνικού λαού. Φυσικά και τους αγρότες που αντιλαμβάνονται την τεράστια προσπάθεια της κυβέρνησης, να κρατήσει όρθια την κοινωνία και την αγροτιά μέσα στην κρίση.

Καλούμε τους συντοπίτες μας αγρότες να διεκδικήσουν νηφάλια και δημοκρατικά τα αιτήματά τους και να μην επιτρέψουν σε κανένα να καπηλευθεί τον αγώνα τους.»

Σχόλια
One Response to “ΣΥΡΙΖΑ: Καταδίκη της επίθεσης”
  1. Ο/Η ΑΘΗΝΑ λέει:

    Η ΑΔΕΔΥ συμφωνεί με την επίθεση στον κ. Παραστατίδη; Αργά αντανακλαστικά, κ.κ. συνάδελφοι, ή πρυτάνευση της “λογικής” του “γαία πυρί μ(ε)ιχθήτω”;

Σχολιάστε