My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συντήρηση παιδικών χαρών του Κιλκίς

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και με στόχο πρώτα και κύρια την ασφάλεια των παιδιών που τις κατακλύζουν, αλλά και την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας τους, ο Δήμος Κιλκίς ολοκλήρωσε προ ημερών το έργο συντήρησης παιδικών χαρών της πόλης του Κιλκίς. Πρόκειται για μικρής έκτασης αλλά παρόλα αυτά σημαντικές παρεμβάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων απολαμβάνει ήδη η τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, στην παιδική χαρά του Ζωοπάζαρου έγινε αντικατάσταση του φθαρμένου εξοπλισμού, ενώ όλα τα όργανα έχουν βαφεί από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στο παρκάκι της Αμπέλων στις Β’ Εργατικές Κατοικίες, τα υπάρχοντα όργανα που αντικαταστάθηκαν από νέα πιστοποιημένα, αφού συντηρήθηκαν τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου του Λεβεντοχωρίου, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των παιδιών του οικισμού για παιχνίδι.

Στο πάρκο της Φιλιππουπόλεως (πλησίον του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς) προστέθηκαν νέες κούνιες, ενώ σε αυτό της Αργυρούπολης απομακρύνθηκαν τα επικίνδυνα παλαιά όργανα και στην θέση τους τοποθετήθηκε μια νέα πιστοποιημένη τριθέσια κούνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και το έργο συντήρησης των παιδικών χαρών των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών της πόλης και των γύρω οικισμών, που περιλαμβάνει επισκευές και αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων στα όργανα.

Την επίβλεψη του έργου είχε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Έργων του Δήμου Κιλκίς, ενώ την υλοποίησή του ανέλαβε εργολάβος. Αντίστοιχα, οι εργασίες συντήρησης υλοποιήθηκαν από συνεργεία αυτεπιστασίας του Δήμου.

Σε ό,τι αφορά την προοπτική των χώρων αναψυχής του Δήμου Κιλκίς, η διοίκηση του τελευταίου σχεδιάζει στο προσεχές μέλλον την κατάθεση προτάσεων στο ΕΣΠΑ, για χρηματόδοτηση έργων που αφορούν κυρίως σε αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων (με εξοπλισμό άθλησης, με σύγχρονων προδιαγραφών παιδικές χαρές, κ.α.).

Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς

Σχόλια
One Response to “Συντήρηση παιδικών χαρών του Κιλκίς”
  1. Ο/Η calu cacu λέει:

    Η επανασταση του *ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ*

Σχολιάστε