My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζουν στο μπλόκο οι αγρότες του Κιλκίς

agrotes*Αποσύρθηκαν αυτοί της Παιονίας.

Ενώ οι αγρότες της Παιονίας αποσύρθηκαν απ` το μπλόκο του Πολυκάστρου την Τρίτη, μια μέρα πριν την γενική πανελλαδική απεργία, αυτοί του Κιλκίς συνεχίζουν να παραμένουν στο μπλόκο που στήθηκε εδώ και τρεις βδομάδες στην είσοδο της πόλης.

Μάλιστα χθες Τετάρτη, κατά τη διάρκεια του μεγάλου συλλαλητήριου στο Κιλκίς, αντιπροσωπία των αγροτών συμμετείχε συμβολικά στην κινητοποίηση με 10 τρακτέρ, τα οποία ακολούθησαν την πορεία των εργαζόμενων, για να καταλήξουν στη διασταύρωση 21ης Ιουνίου και Βενιζέλου, όπου παρέμειναν μέχρι τη 1 το μεσημέρι, πραγματοποιώντας έτσι τον πρώτο αποκλεισμό δρόμου απ` την αρχή της κινητοποίησής τους.

Σήμερα Πέμπτη, οι αγροτοσυνδικαλιστές Αλέκος Σημαιοφορίδης και Λάζαρος Ανδρεανίδης θ` αντιπροσωπεύσουν τους Κιλκισιώτες αγρότες στη σύσκεψη εκπροσώπων και από τα 34 «μπλόκα» της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, όπου θα καθορίζουν τη στάση που θα κρατήσουν ύστερα από 30 ημέρες στο δρόμο.

Εξ` άλλου, προχθές Τρίτη οι αγρότες του Κιλκίς εκπροσωπήθηκαν απ` τον Γιώργο Τερζή στην πανελλαδική επιτροπή, η οποία στην Αθήνα επεδίωξε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού συνάντησε πλήρη άρνηση! Τελικά, η επιτροπή συναντήθηκε μονάχα με τον Πάνο Καμμένο και αναχώρησε απ` την πρωτεύουσα…

 

Σχολιάστε