My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει η Κεντροαριστερή Κίνηση

Η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς» πραγματοποίησε την δεύτερη συνάντηση στελεχών την Παρασκευή 24-10-2014 στο Πολύκαστρο – Κιλκίς.

kentroaristera-001Αντιπροσωπία μελών της από τον Δήμο Κιλκίς συναντήθηκε με στελέχη και δραστήριους πολιτικά, ενεργούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας, που αγωνιούν για τις πολιτικές εξελίξεις και διαπνέονται από τις ίδιες αντιλήψεις που εκφράζει η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς».

Πέρα από τα θέματα της πολιτικής συγκυρίας, την ρευστότητα του πολιτικού περιβάλλοντος της χώρας μας και την κρισιμότητα των πολιτικών εξελίξεων, συζητήθηκαν και τα τοπικά πολιτικά ζητήματα της περιοχής του Πολυκάστρου. Τα τοπικά ζητήματα είναι λογικό να ενδιαφέρουν την πολιτική πρωτοβουλία «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς», καθότι έχει ως πρωταρχικό της πολιτικό στόχο την διαμόρφωση των καλύτερων τοπικών συνθηκών για την επίτευξη της καλύτερης ποιότητας ζωής των  πολιτών του νομού Κιλκίς.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης, αφιερώθηκε στην οργανωτική δομή που πρέπει να διαθέτει η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς» για να συντονίζει σε μέγιστο βαθμό της πολιτικές της κινήσεις. Αποφασίστηκε, μετά την ολοκλήρωση των επαφών με πολίτες του Κιλκίς, που οι πολιτικές τους απόψεις συγκλίνουν με τις θέσεις της «Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς», να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των στελεχών για να καταλήξουν στην συγκρότηση της Γραμματείας και τον καταμερισμό σε τομείς, με στόχο την αυξημένη πολιτική παρέμβασή της στα τοπικά δρώμενα.

Σχολιάστε