My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Συνεργασία Παιονίας – Γερμανίας!

Θέματα περιβάλλοντος, επενδύσεων και τουρισμού, αποτέλεσαν αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποίησε το τετραήμερο 25-28 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης στη Γερμανία, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θεόδωρος Απουσίδη και τον πρόεδρο της Γρίβας, Γεώργιο Μπακάλη.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Rheinfelden, όπου ενημερώθηκαν σε στο εργοτάξιο για σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων και για εγκατάσταση συλλογής πράσινων αποβλήτων και κομποστοποίησης.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον δήμαρχο Klaus Eberhand, ενώ ακολούθησαν συζητήσεις για θέματα διοικητικής δομής και οικονομίας, εξοικονόμησης ενέργειας και σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων.

Κατά την δεύτερη μέρα της επίσκεψης η αντιπροσωπεία συζήτησε θέματα γενικών αρχών της επιχειρηματικότητας και εγκατάστασης γερμανικών εταιρειών στη Παιονία, καθώς και θέματα τουρισμού.

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον οινοποιητικό συνεταιρισμό Efringen-Kirchen, όπου συζητήθηκε η εξαγωγή ελληνικών γεωργικών προϊόντων.

Την τελευταία μέρα της παραμονής στην Γερμανία συζητήθηκαν θέματα ενέργειας καθαρής και φιλικής προς το περιβάλλον.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Δήμο Rheinfelden της Ελβετίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Franco Mazzi, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη υπαλλήλων και στελεχών από το Δήμο Rheinfelden στο Δήμο Παιονίας αλλά και στελεχών του δεύτερου στη Γερμανία, στο πλαίσιο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε νέες τεχνολογίες διοίκησης και διαχείρισης αιτημάτων πολιτών.

Σχολιάστε