My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνέλευση των δρομέων του Κιλκίς

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε, μέσω της πλατφόρμα ΖΟΟΜ, η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Τα μέλη ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο για τον οικονομικό απολογισμό του 2020, ενέκριναν τον προϋπολογισμό για τη χρονιά 2021 και αποφάσισαν την πραγματοποίηση ενός ακόμα εικονικού αγώνα σε άσφαλτο, περιμετρικά της πόλης στα πρότυπα του ”Lonely Trail” που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο με επιτυχία.

Οι υγειονομικές συνθήκες και οι διατάξεις για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού θέτουν σε αναμονή το σχεδιασμό μαζικών δράσεων και αγώνων.

Η πανδημία μπορεί να άλλαξε τις ζωές μας αλλά δεν επηρέασε την αγάπη μας για το τρέξιμο. Αντίθετα, η ψυχική ανάταση και η διέξοδος από την πραγματικότητα που προσφέρει η άθληση οδήγησε σε αύξηση του δρομικού κινήματος στην πόλη μας.

Ο Σύλλογος, που διανύει τον έβδομο χρόνο λειτουργίας του, παραμένει ενεργός , κοντά σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και προσαρμόζει τα επόμενα πλάνα του στα νέα δεδομένα. Βρείτε μας στη σελίδα sdykilkis στο Facebook , στο http://www.sdyk.gr/ και γίνεται μέλος της μεγάλης μας παρέας.

Σχολιάστε